Hostelworld.com

Istanbul Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4,173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4,173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Istanbul Hostel Located at 35 Kutlu Gun Sokak, Sultanahmet, Istanbul.
Istanbul Hostel
Turkey
Istanbul 35 Kutlu Gun Sokak, Sultanahmet
89% 4173
41.0060060 28.9801096
Istanbul Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Paco was very friendly and helpful. Good location. Enjoyable stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Great hospitality and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

This is my second visit in Istanbul, as well as Istanbul Hostel. Absolutely love this place. Gorgeous view, fantastic location, cool rooftop restaurant, beautiful people.... I can go all day abouy this place. The owner, Paco, is the most helpful guy you'll meet in Tutkey!!! I highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
7.1

Die Lage ist echt top (nur 5 Min zu Aya Sofia & Sultanahmet Moschee & 10 Min zur Tram). Was ich nicht besonders gut fand waren die Duschen/WCs. Jede Etage hatte jeweils 2 Duschen & 2 WCs aber nur 1Waschbecken und die waren nicht wirklich sauber. Es gab kein Frühstücksbüffet sondern 1Teller/Gast. Die Qualität war sehr niedrig und Kaffee gab es nicht. Für einen ersten Aufenthalt in Istanbul bin ich ziemlich zufrieden. Ich würde mir aber nächstes Mal lieber ein anderes Hostel in der Nähe suchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

I stayed here for a night, its a perfect location, very easybto found and the hostel. They have a very nice rooftoop amazing wiews.paco is best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Very good location in the middle of the old city. Very friendly and heplful staff. Happy to look after your luggage if youre on tours or in the city for an extra day. Good wifi, clean bathrooms, comfy bed. We stayed for 3 nights and will stay again next time we're in istanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.0

Quelques petits détails faciles à améliorer : mettre une poubelle et quelques cintres dans la chambre. Tapis de bain à ajouter dans les douches (éviter glissade). Les plus : situation exceptionnelle. personnel super sympa et disponible :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Perfecta estadía, muy cálido, muy limpio y seguro. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.4

Perfect location for visiting historical sites - just 2 min walk from Blue Mosque, Hagia Sophia, Topkapi Palace... However a bit far from the nightlife - local area (Business District, Taksim...). Clean room. Helpful staff. Good breakfast area with the terrace and the sun. Met some really nice friends here. Would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Fantastic hostel recommend every one to visit Staff is friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.