Hostelworld.com

Istanbul Harmony Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Istanbul Harmony Hostel Located at Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul, , Istanbul.
Istanbul Harmony Hostel
Turkey
Istanbul 34400 Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul
90% 1026
41.0127904 28.9779638
Istanbul Harmony Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

My Favorite hostel In Istanbul ! Perfect Location , Every Thing You Need Is In The Same Street ( 20 meters from Tram Station) ! Amazing Staff They Help You With Every Thing You Need , just Name It . It's A Perfect place For Backpackers , Incredible Atmosphere. And Lets Not Forget about The Great Cooking chef '' Saad '' With He's Breakfast And Dinners And the diversity Of The recipes , Very delicious . I highly Recommend This Hostel For every One !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Maj 2016
9.4

Staff made us feel very welcome, they were helpful and approachable. The hostel had a great relaxed atmosphere and was in a perfect location. Home cooked food was a bonus! We would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Super Hostel en plein centre, avec un personnel super cool, petit déjeuner gratuit délicieux et repas le soir pour 15TRY..J'ai eu un plus petit dortoir pour le même prix, des prises électriques partout, le wifi dans tout l'hostel également, douches propres et grandes, toilettes à tous les étages..Merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
9.7

The stuff made our stay for sure much much better than we where expected .They were extremely friendly and willing to help us with whatever we needed. Saad`s breakfast and falafel are things to be remembered from our stay there . Thank you very much guys for the amazing time we spend together!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Kwi 2016
8.9

Tiene una buena relación precio calidad. Se pueden levantar los colchones para guardar cosas y si uno lleva candado hay suficientes lokers en cada habitación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Excelente hostel. Muy bien ubicado, a pocas cuadras de Sultanamet y de todos los pasos turísticos. El personal muy amable, los baños muy limpios y el desayuno incluido abundante Volvería sin dudas!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

Nice hostel is a fantastic location. I could walk basically everywhere I wanted to go. Staff was friendly and helpful. Shower was wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

The hostel is very good and I am happy to spend some days it will be better for my stay later

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
9.7

I absolutely loved my time at Harmony Hostel. The staff was incredibly friendly and so helpful. We came at a time where it was politically tense and the staff always made sure we were safe and knew where to go. I'm happy I chose this hostel to spend my Spring Break and I don't regret it one bit. When I come back to Istanbul I will definitely come back to this hostel :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.7

Adorei!! Recomendo vivamente! Excelente localização, ótimo pequeno almoço tipicamente turco!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.