Hostelworld.com

Istanbul Harmony Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Istanbul Harmony Hostel Located at Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul, , Istanbul.
Istanbul Harmony Hostel
Turkey
Istanbul 34400 Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul
89% 1015
41.0127904 28.9779638
Istanbul Harmony Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Excelente hostel. Muy bien ubicado, a pocas cuadras de Sultanamet y de todos los pasos turísticos. El personal muy amable, los baños muy limpios y el desayuno incluido abundante Volvería sin dudas!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

Nice hostel is a fantastic location. I could walk basically everywhere I wanted to go. Staff was friendly and helpful. Shower was wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

The hostel is very good and I am happy to spend some days it will be better for my stay later

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
9.7

I absolutely loved my time at Harmony Hostel. The staff was incredibly friendly and so helpful. We came at a time where it was politically tense and the staff always made sure we were safe and knew where to go. I'm happy I chose this hostel to spend my Spring Break and I don't regret it one bit. When I come back to Istanbul I will definitely come back to this hostel :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.7

Adorei!! Recomendo vivamente! Excelente localização, ótimo pequeno almoço tipicamente turco!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.9

The incredible staff and super location of this hostel made sure that I would definitely stay there again in the future. Everyone was very eager to help whenever needed, and went out of their way to help guests feel like part of the local culture. Located in the heart of the city, many attractions are within 5-10 min walking distance, this hostel makes the perfect departure point from which one can explore Istanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.9

The staff was incredibly awesome. Saad's food was excellent, every day better than the previous one. The atmosphere in the common room near the terrace is simply amazing. You guys made our trip one of the most enjoyable. I would definitly come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
8 Mar 2016
9.1

Fantastic location, friendly staff, clever single beds with internal storage. Saad's breakfasts are the best! A little run down in parts but the price and location compensate

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
8.9

Istanbul harmony made me feel very comfortable for my first nights in a new city. The employees and environment were incredibly welcoming and helpful, and the breakfast was good as well. The only problem for me was that the bathroom in my dorm had some issues, but overall I had a very pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
10.0

I am really enjoyed my stay in HArmony Hostel. I highly recommend this place to everyone . Super location , just walking around the famous places of Istanbul, u don't need to take bus or tram. It is also close to tram station. The staff is friendly. I liked them. If I go there again I will stay at the same place 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.