Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Island Vibe Port Elizabeth

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
Island Vibe Port Elizabeth Located at 4 Jenvey Way, Summerstrand, Port Elizabeth.
Island Vibe Port Elizabeth
South Africa
Port Elizabeth Eastern Cape 6001 4 Jenvey Way, Summerstrand
91% 120
-33.9925860 25.6710820
Island Vibe Port Elizabeth
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Wrz 2016
7.7

A fine hostel overall. Too bad the hot tub was cold as it made us choose this hostel rather than others for no reason. A key to the room and some lockers would be nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
9.4

This is the best hostel I've stayed in SA. the staff are lovely and very helpful. The room was very clean and space enough. There's a supermarket, laundry, and beautiful beach. It is not a center of the city but I think I would recommend to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.4

just stayed there 1 night. Nice place with Pool and jacuzzi. Room was very clean and spacious. It's not in the City center, but def. a great choice to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.3

basic accommodation with a funny staff. easy to get to boardwalk from location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Great time! Great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wannabeaussie6226
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
4 Kwi 2016
10.0

Sue on reception was amazing. She took care of my needs to go to addo elephant park and booking a taxi for early in the morning. I just wished time would have allowed me to stay longer in PE and longer at island vibe. Would deffo recommend this place. Thanks sue you are amazing😎

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
7.4

Buena ubicación. Esta muy cerca de la playa pero hay que caminar largas cuadras para el centro de Summerstrand. Las habitaciones y la cocina limpias. Le falta caja de seguridad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
9.1

Good hostel in a nice location in Port Elizabeth. We just used it a a one night stop before an early flight out in the morning. Felt like an oasis in a busy city. Very secure. Even had a pool & Jacuzzi which if we had longer would definitely made use of! Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.