Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Mar 2017
5.4

Very noisy place. At the night a group of noisy German youth played full volume shity music till after midnight. We asked them politely to lower the music but they ignored us. The staff also ignored us distress. Overall very unpleasant experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lut 2017
9.7

O melhor deste hostel é o staff. Sempre simpáticos e prontos para ajudar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vattakuzhiyilr5637
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
7.1

Kein Handtuch im Zimmer. Das shaus wo die privaten Zimmer ist außerhalb des Hauptgrundstück

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
5.1

Die zimmer waren eher schmutzig und es hat gestunken. Man konnte die zimmer nicht abschliessen und die kästen wo man die wertsachen sonst reintut waren kaputt. Das personal war total unorganisiert und uninteressiert. Sie waren die ganze zeit am handy und wenn man sie etwas fragen wollte waren sie genervt.. Auch sollte geschaut werden WER im hostel übernachtet! Wir(2 frauen) hatten stockbesoffene arbeiter im dorm und hatten zwischen durch richtig angst und konnten nicht schlafen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
6.6

the atmosphere of the common area at island vibe was great. we stayed at the private house with a shared bathroom, the whole house was carpeted and in very urgent need of an update, it smelled like an old pair of socks. the mattress was too hard, couldn't wait to get out of there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

I stayed at the property next to the hostel. It was awesome. Nice place, very clean. The staff was very helpful and friendly. I loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Gru 2016
8.3

Good hostel but they put us in a room in a different house a few minutes walk from the main part and there was no wifi. Staff are nice. Vibe is ok. Bit of a far away location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
8.6

Nice hostel with nice staff in a good location. Cool setup and they have a Braai every night. It would be nice if there were more showers though. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lis 2016
7.7

The staff were accommodating, the room was clean and it wasn't far from the waterfront. The communal kitchen however was very dirty on our arrival, dirty plates and half eaten food everywhere however this had been cleaned by the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lis 2016
6.9

The employees were very nice. Every day you could make use of the braai. However, they were not very helpful with booking a tour, they said its better to do things on your own. Furthermore, the rooms were not very clean, there is this weird smell in the room and one day I woke up with (luckily) a dead cockroach next to my bed. If you are in for a party, this is the place to be.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.