Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Island Vibe Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.2
Island Vibe Backpackers Located at 10 Daagraad Street, , Jeffreys Bay.
Island Vibe Backpackers
South Africa
Jeffreys Bay 10 Daagraad Street,
85% 175
-34.0603392 24.9250388
Island Vibe Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lis 2016
8.3

Direkt am Strand! Gutes Abendessen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

By all means the spot to stay at in J bay. I had a private room which was away from the bar/restaurant area. and had a view of ocean... Some of the shared dorms are close to the bar area, so beware. Close walk to the outlets and of course the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dazmetron
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
23 Paź 2016
8.0

Right on the beach and ideal for surfing etc. Out of town and area not recommended for walking around at night but taxis readily available. Nice hostel and would have liked to spend longer there to chill if time had allowed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
8.9

A very good hostel with a lot of stuff to do! Good food and a good bar as well!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • GoodVibes
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Paź 2016
10.0

Schon bei Ankunft haben wir uns gleich in die Location verliebt und sind auch 3 Tage länger geblieben. Das Personal ist super nett und cool Ganz besonders chaman und goodman!. Man kann hier direkt sein Surfbrett Ausleihen und nach dem surfen gemütlich auf der Wiese wo auch ein braai Platz ist entspannen mit Blick auf die Bucht sowie auf j bay selbst. Es wird mehrmals gewischt am Tag damit alles sauber bleibt. TIPP: mit Goodman die townshipTour Super Erlebnis und super Typ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.1

Toll oberhalb vom strand gelegen, top für surfer oder auch anfänger, guter surfkurs wird angeboten. Ansonsten kann man nicht allzuviel machen ausser in der zugehörigen bar feiern :) Küche ist nicht so gut ausgestattet, aber an de bar sind div. Gerichte bestellbar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Paź 2016
6.0

C'est une auberge de party où le bruit est très intense surtout si vous restez dans les dorms qui sont juste à côté du bar. Il faut entrer constamment des codes pour utiliser le wifi, ce qui est agaçant, en plus du fait qu'il ne fonctionne pas toujours. Pas mon genre d'endroit tout simplement même si le personnel était bien gentil.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Party hostel with a nice beach view and a direct beach Access. Rooms downstairs are calm and comfortable. Surfing spot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

Great hostel and lovely staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Lip 2016
10.0

Island vibe bkp is a cool place by the sea front. The staff is friendly and ready to help u out. The view is smashing and u can even feel the super waves in the far. The breakfast is a must before starting over ur day and the pizzas are scrumptious . Thanks Isaacs and the staff. My personnal thanks and praises go to a special man who show me around the local township and made me feel safe and one of them for a short time of the day.So maximum respect t Good Man and the inhabitants of J-Bay!Yebo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.