Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Isaacs Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 10171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 10171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.6

Gut für eine Nacht, war im 10-Bettzimmer untergebracht mit 9 fremden. Das Bett war mir etwas zu kurz (bin 1,88m groß) und alle 10. Minuten rumpelte ein Zug vorbei. Ansonsten Frühstück ok, sauberes Hostel, nette Atmosphäre, direkt beim Busbahnhof.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2017
7.7

Good hostel, I was bummed that there were no lockers in the room though! But they had a lovely sauna which made up for it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
7.4

Sehr tolle Atmosphäre, nettes Personal! Haben im obersten Stockwerk geschlafen und dort war es unglaublich warm. 10-Bett Zimmer sind relativ klein...Man hört den Zug, da die Gleise direkt am Hostel vorbei führen...Alles in allem kann man hier gut 1-2 Nächte verbringen,dennoch ist echt oft eng.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Galinette
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

Auberge super bien placée le personnel très accueillant, prennent le temps de t'expliquer correctement les choses, Chambre légèrement bruyante y fait d'être prêt du métro, mais ca passe! Très contente du séjour !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
8.3

Pænt enkelt værelse. Meget fin betjening/hjælp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2017
7.1

The staff is super nice. But 4 outlets for 16 people isn't enough. The wi-fi can only be used in the common area, there is no lockers in the room. And the beds are actually really loud when somebody just turn around and it makes the whole thing vibrate.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
9.4

You really can't beat this location, staff, price and accommodations if hostels are your thing. I would definitely return. The hot sauna was a nice bonus. The beds and linens are comfy (as much as cots can be). The security measures are much appreciated! If I had to complain about something...the "breakfast" was underwhelming, so just beware that if you want more than tea, coffee, one or two cereals and toast with jam or butter, you'll have to go out to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
8.9

I really enjoyed my stay at Isaac's! The staff is super and the atmosphere is just great! You can always sit downstairs in the main area and have a nice chat with another traveler (: but definitely bring ear plugs because the railway is quite close (;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
5.4

Gebucht haben wir ein Zimmer für 2 Personen. Bekommen haben wir nur ein Zimmer mit einem Bett. War das Hostel überbucht? Zwei von Drei Nächten schliefen wir dann zu zweit im Einzelzimmer. Für die letzte Nacht mussten wir etwas anderes suchen. Sehr mühsam und teuer! Die Kommunikation im Hostel funktioniert überhaupt nicht. In der Nacht ist es sehr laut, die Türen kann man nicht leise zumachen und somit kann man auch nicht schlafen! Der Preis war völlig überrissen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2017
7.7

Isaacs looks amazing from the outside and the shared commen room is great, the kitchen is easily accesed and nice to use. Breakfast is fairly basic, but frankly it's good. Beds are clean, rooms look nice and there are some nice extra's (sauna on specific time!, reading room, even one night there was a live music performance). However, the shared showers we're a bit of a bummer since they were used by so many people on one floor. A good thing though is that the showers are seperated by gender.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.