Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inverness Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 3012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 3012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.1

Great location next to train and bus station. Central City area two blocks away. Staff informative handle my few problems courtesly.Location clean nice staff and inexpensive what hostel are all about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • petragurney309539
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
8.9

The atmosphere loved as met a lot of people and the staffs were helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

Good location for walking around Inverness. Free motorbike parking just next door. Starting to need some updating. We will use this hostel again. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vanHurck
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2017
4.3

Erg smerig oud en vies hostel bedden waren stuk stonk er al met al een plek waar je niet wil zij

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
6.6

L'atmosfera è magica! Il problema principale è rappresentato dai bagni: piccoli, sporchi e senza ventola di areazione. La stanza in cui abbiamo dormito per due notti era abbastanza pulita, difficile chiedere di meglio da un ostello. Il personale è stato molto gentile, e ci ha permesso di lasciare i bagagli nel deposito dell'ostello oltre l'orario del check out. La posizione è centralissima: a 1 minuto a piedi dalla bus station e a 2 minuti a piedi dal centro della città.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Cze 2017
7.1

The best thing about this hostel is by far the location. Literally by the bus station and very close to the train station as well, and for that reason only I'd recommend, but otherwise the mattress I had was actually ripped apart and was very uncomfortable with plastic bits sprouting out of it to stick you in the back. The sheets were wayyy too small and would always come off from the bed (I noticed every other bed in my room had the same issues). Only one power plug for the entire room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Cze 2017
6.6

Creeky beds, not enough bathrooms or showers, weak wifi, great location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Cze 2017
9.1

The guy who checked us in was awesome and very helpful. The hostel was very clean and maintained. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
8.6

I don't know if it's usually like that, but the people were very quiet and minded there own business a lot, which was a downer. On the upper hand though the staff was really great, and super helpful, and it was overall quite clean. If I ever go back to Inverness there's no doubt that's where I'll be staying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
3.7

Extrem ungepflegte und unsaubere Zimmer. Wir haben sogar beobachtet dass der Deckenbezug nicht jedes Mal gewechselt wird bevor ein neuer Gast kommt. Sehr unhygienisch! Wir sind sogar etwas früher ausgechekct und haben uns ein anderes Hostel in Inverness gesucht, weil wir es dort nicht mehr ausgehalten haben! Das einzige Plus ist der common room, hier kann man mit anderen Hostelgästen in Kontakt kommen und Fernsehen. Dennoch würde ich dieses Hostel wirklich niemandem empfehlen!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.