Hostelworld.com

Inverness Tourist Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
Inverness Tourist Hostel Located at 24 Rose Street, , Inverness.
Inverness Tourist Hostel
Scotland
Inverness 24 Rose Street
79% 2766
57.4811819 -4.2263567
Inverness Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
7.4

Alles in allem ein gutes Hostel. Sauberkeit ist in Ordnung und das Team nett & bemüht. Würde ich für 1-2 Nächte wieder buchen. Hostel ist auch sehr zentral gelegen - nah am Bahnhof und gleich um die Ecke zum Busbahnhof.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Maj 2016
7.1

We stayed in this Hostel for two nights as we were travelling through the Highlands. Rooms are ok, however the beds are so noisy and they not so safe (they move whenever the person of the top of the bunkbed goes up. Kitchen and rest room are very good, with a big TV and netflix.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.6

Very courteous staff and casual atmosphere. Great for the one night we stayed before leaving for the Isle of Skye.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
7.4

Toll! Toll! Einfach Toll!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
7.4

The room we were in for 2 nights had a gross smell to it the entire time. The kitchen is too small for the amount of people at the hostel and unless you want to eat at an odd time you will be competing with others for kitchen space. Otherwise, the location is perfect and the lounge area is great. The staff was helpful and friendly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.6

Helpful staff, a GREAT location, served our purpose really well. Thanks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
6.6

Price and location were great. Staff was incredibly helpful! But facility was not great. Beds were sunken and sheets were threadbare. Not a lot of public space if the place is full.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2016
4.9

Zona degradata. Piumone sporco. Troppa gente x pochi bagni Eravamo in 4 e siamo stati messi in due camere da 4 diverse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Maj 2016
5.4

Worst hostel that I ever stayed. Silly rule that kitchen is open from 8 am :/

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Maj 2016
5.4

Limited bathroom facilities and no laundry. Wifi did not reach our creepy tower.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.