Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Intersail

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Intersail Located at Oosterdok st. 3, , Amsterdam.
Intersail
Netherlands
Amsterdam 1011 vx Oosterdok st. 3
93% 618
52.3732804 4.9110174
Intersail
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Super accueil,ambiance chaleureuse et convivial sur le bateau. Piece commune agréable avec boissons et jeux de sociétés à disposition. Bon petit déjeuner varié. Bon emplacement à quelques minutes de la gare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
10.0

Although my rating comes out at 10 ... I would not stay thee again as we hardly got a wink of sleep... people were trying to be quiet but any noise, footsteps, anything slunded soooo loud... vey tired the next day.. a shame.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Ein super schönes schnuckeliges Schiffchen das fussläufig zu Innenstadt liegt. Für ein Hostel in der Preiskategorie sehr zu empfehlen. Das Personal war super nett und hilfsbereit für ein paar Tips zwecks Stadtbesichtigung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.9

Endroit plein de charme, proprio super sympa et de bon conseil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.9

Hey.we stayed 2 nights,room is bit small for 4 people but we sleeped very well & we didn't care about size,because most of the time we spend walking & it was lovely...I will be back to Amsterdam...Sooner or later....I recommended this place to everyone....have fun & enjoy............................................................................................... Priceless

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the kind words :) Yes especially our 4 person rooms are quite small, so we recommend guests not to bring too much luggage. however, for sleeping it's suitable for most people and we make up for the small rooms with our nice showers and great breakfast ^^

  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

Christian was a fantastic host from the moment we arrived. He gave us a very thorough check-in explaining all about the accommodation and making sure we were happy. Christina, herself, is a great boat set amongst many others in the beautiful location of the dock. The bunk beds are great fun and really give you a feel for life on the barge while up on deck is so comfortable to hang out and chat. Great location - walking distance to everything and tasty breakfast. All at incredible value! Cheers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy you enjoyed your stay at our hostel! and definitely during the summer our deck is very nice for a drink, or 2. Thank you for your kind words and perfect scoring ^^

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Wrz 2016
9.1

Christian(the host) was fantastic

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the kind words, Chris will be happy to read your comments :)

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Bonjour nous avons passer un très bon séjour le déjeuner et très bien et le personnel très agréable malgré la barrière de la langues

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci :)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.6

The Intersail's staff team is friendly, helpful and simply awesome. Had a good stay in Amsterdam for two nights on their boat!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Glad to read you had a good time, thank you for the positive feedback.

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

La petite est certes petites mais la propreté est impeccable et l'emplacement idéal. Le petit déjeuné est très copieux et le personnel est adorable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the kind words :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.