Hostelworld.com

Intersail

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Dany3031
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

Christian es un excelente anfitrión. El hospedaje tiene todo lo necesario, ropa de cama, toallas, desayunos. Los precios de las bebidas son muy justos. Las duchas están cómodas y las habitaciones aunque pequeñas son muy acogedoras y tienen buena temperatura a pesar de que afuera esté a -1C. 100% Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
9.4

+ Der Host auf dem Boot war supernett. + Das Frühstücksbuffet war sehr reichhaltig. + Kühlschrank mit günstigen Getränken zur Selbstbedienung. + Fußdistanz zur Innenstadt und zum Centraal Bahnhof (jeweils ca. 15 min) + Zu Fuß ca. 2 min zur nächsten Bushaltestelle - Meine Kabine war schon ziemlich eng. - Schlechte Karten für Gäste > 1,90m - Angesichts des hohen Preisniveaus in Amsterdam noch vertretbarer Preis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.0

Nous avons passés 2 nuits au sein de bateau, la chambre est petite mais le personnel est très accueillant et sympathique. Le bateau est à 5min de la gare et est très proche du centre ville.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.4

We had a very nice stay. The staff is very kind and helpful when you have any question. For the breakfast you have everything you need. The rooms are cozy and the toilets are surprisingly clean as there are only two for all the guests. It was very interesting staying on a boat, we'll surely come back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Super accueil,ambiance chaleureuse et convivial sur le bateau. Piece commune agréable avec boissons et jeux de sociétés à disposition. Bon petit déjeuner varié. Bon emplacement à quelques minutes de la gare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
10.0

Although my rating comes out at 10 ... I would not stay thee again as we hardly got a wink of sleep... people were trying to be quiet but any noise, footsteps, anything slunded soooo loud... vey tired the next day.. a shame.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Ein super schönes schnuckeliges Schiffchen das fussläufig zu Innenstadt liegt. Für ein Hostel in der Preiskategorie sehr zu empfehlen. Das Personal war super nett und hilfsbereit für ein paar Tips zwecks Stadtbesichtigung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.9

Endroit plein de charme, proprio super sympa et de bon conseil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.9

Hey.we stayed 2 nights,room is bit small for 4 people but we sleeped very well & we didn't care about size,because most of the time we spend walking & it was lovely...I will be back to Amsterdam...Sooner or later....I recommended this place to everyone....have fun & enjoy............................................................................................... Priceless

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the kind words :) Yes especially our 4 person rooms are quite small, so we recommend guests not to bring too much luggage. however, for sleeping it's suitable for most people and we make up for the small rooms with our nice showers and great breakfast ^^

  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

Christian was a fantastic host from the moment we arrived. He gave us a very thorough check-in explaining all about the accommodation and making sure we were happy. Christina, herself, is a great boat set amongst many others in the beautiful location of the dock. The bunk beds are great fun and really give you a feel for life on the barge while up on deck is so comfortable to hang out and chat. Great location - walking distance to everything and tasty breakfast. All at incredible value! Cheers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy you enjoyed your stay at our hostel! and definitely during the summer our deck is very nice for a drink, or 2. Thank you for your kind words and perfect scoring ^^

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.