Hostelworld.com

Intersail

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 595 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 595 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
Intersail Located at Oosterdok st. 3, , Amsterdam.
Intersail
Netherlands
Amsterdam 1011 vx Oosterdok st. 3
86% 595
52.3732804 4.9110174
Intersail
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.4

I was with a group of friends, and we absolutely loved it! Sleeping on a boat is practically the coolest thing since sliced bread! It's really close to the city center, so everything is in walking distance. We did have some trouble finding it at first, but the staff and atmosphere made it all worth it! Breakfast was included, which is nice when everything else in Amsterdam is so expensive. I definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.1

The breakfast was really good and the attention too, I want to come back to this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
8.3

Great stay there, really nice welcome, very good breakfast. Our room was small but we knew it, just be sure that you don't have a lot of luggages to bring ;) Only problem : during both nights we were staying at Intersail, a bunch of drunk people went back in in the middle of the night and they were very very noisy !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

We had an awesome weekend stay in Amsterdam at Intersail! Staff was great and helpful, everything was very clean, and we thought it was a great experience for the hostel to be on water. Location also perfect - walkable to the Amsterdam Centraal station and also to other parts of the city for day trips. Overall two thumbs up!:D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Had an incredible time and the staff could not be more helpful. An easy walk into town and a nice respite from the center of town. Showers are hot, breakfast is included and the fridge is stocked with afforable goods. I would recommend to anyone who likes the idea of being on a boat, the sunsets cannot be beat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

Great location! Rooms were very clean, and continental breakfast has plenty of options. Sheets and towels provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
7.7

Very good breakfirst and good, relaxing atmosphere.Could be a bit noisy during the night because the boat is not that well isolated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
10.0

Nice place, nice people, very good breakfast. It's a good experience to try something different than hotel/hostel :) I'm surr I will be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.4

La peniche est très bien placée, très proche de tout à pied. Le personnel est très sympa . La chambre pour 4 était petite mais, pour un weekend, qualité/prix il vaut la peine. Le petit dej était copieux et surtout, tout était très propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
8.9

It was little bit cold at the ship, but it was accaptable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.