Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Youth Hostel Lijiang

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 289 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lip 2017
8.0

Muy buen hostel para descansar y tener una buena cama y baño limpio (compartido femenino 4 camas). Buena ducha e inodoro (no squad). La recepción es linda y hay una mesa de pool pero no había nunca nadie. El desayuno y café buenos pero caro. El personal en general bien aunque no muy amigable y no mucho inglés. Buena terraza techada para llevar ropa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
10.0

pretty nice place, helpful staff and good atmasphere, highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
10.0

从火车站坐公交可以直达,很方便,离古城大概5分钟,前台服务很周到,帮忙订了去虎跳峡的票,很愉快的体验

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2017
10.0

I really like the atmosphere of the reception area, local beers and a pool table ! Very nice staff, very nice living room. 2 min away from one of the entrance of the old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
21 Kwi 2017
9.7

고성의 사방가까지는 걸어서 약 10분정도의 거리로서 다닐만한 위치에 있고 호스텔골목과 주위에 현지음식점들이 많아서 식사하기에 매우 좋다. 호스텔의 분위기는 차분하고 정감넘치며 주인장으로 뵈는 부부는 성실해뵈고 조용조용하다.어린딸이 매우 귀여우며 종일 잘 논다.시스템이 잘 작동되는 호스텔..,전기매트가 시트밑에 깔려서 아주 따뜻하게 잘 수 있어서 좋았다. 웨스턴식사와 현지식사가 있으며 좋은가격의 여행자를 위한 식사가 있다.금붕어를 볼 수 있는 옹달샘이 있고 화초를 정성스레 가꾸는것이 잘 보여지는 아름다운 정원이 있어서 호스텔내에서 편히 쉬기에 최적화되어있다 . 호스텔에서 좋은시간을 보내서 기억에 남는 곳. 호스텔의 정석을 보여주는 훌륭한 호스텔.. 고성의 번잡함이 싫다면 좋은 선택....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
10.0

We really enjoyed this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • federicoph7516
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
10 Mar 2017
8.9

Excellent place to stay near the old town and facilities and restaurants, I advice this place to stay. Staff helpfull and can speak english.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
9.1

Location great, right beside old town. Staff very friendly and helpful, room was nice too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Sty 2017
8.9

Stayed at the YHA over the Chinese New Year, had a really great time. Staff went out to party with us. The courtyard of the hostel is a great place for relaxing at breakfast. My only problem really is the hidden aspect of the location, make sure you check the directions properly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
6.9

Youth hostel lijiang has a great location and the room was ok even if you have to pay extra for the heater. I was disappointed by the service of that hostel, they make it very complicated to get the deposit back since we were leaving very early. More over, we needed to leave for the airport at 5am and they didn't want to help us book a taxi to make sure to have one at that time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.