Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Youth Hostel Lijiang

  • behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd, Lijiang, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
International Youth Hostel Lijiang Located at behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd, Lijiang.
International Youth Hostel Lijiang
China
Lijiang Yunnan 674100 behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd
88% 260
26.8662667 100.2287757
International Youth Hostel Lijiang
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Lis 2016
9.4

X excellent, wonderful court yarded area, lovely staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
11 Lis 2016
8.9

It was easy to find the hostel. I can see big sign through parking lot. It has big room for relaxing. Staffs were OK even though they couldn't speak english well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

Je dois dire que la cour très confortable, étang et beaucoup de fleurs et d'arbres, beaucoup des persones, dans l'hostel nous jouons au billard avec les gens d'autres pays, boire de la bière, bavarder ensemble dans la nuit, nous somme très heureux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
10.0

有个大花园,环境很好。交通便捷,一两百米就是古城入口。去火车站汽车站都有直达公交车。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
8.3

The private room was big and clean. The hot water shower was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Paź 2016
9.7

旅舍位置好,交通非常方便。相比那些预订古城内的客栈拉着拉杆箱在凹凸不平的石板路上痛苦前行的游客,我觉得我好明智预订了这里,该酒店火车站有公交直达,两个客运站也都有公交直达,附近还有数不请多少路的公交车可前往几乎任何一个地方,什么束河白沙拉市海文笔峰玫瑰小镇等等。放下行李,走出酒店200多米就进入了大研古城。 服务很满意,员工对旅游信息非常丰富,问啥都能有满意回复,比如各路公交信息就是员工告诉我的,省钱又方便(这次就是坐公交车往返去了趟玫瑰小镇),还帮我设计行程。以前来过丽江,住在古城里的客栈,咨询一些信息,客栈总是推荐建议我去那些店家有高额回扣的地方和交通工具,问些省钱而有意思的地方,就没有答案了。所以这个旅舍真心不错,值得推荐。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
9.4

Accueil très agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.7

Highly recommended. Wendy at the reception was the best. Her personality and attitude really reflected the ambiance in the place. Didnt know there was a curfew, but Wendy came to my rescue. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marlounef4202
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Paź 2016
9.1

Tombés là par hasard car fête nationale oblige, tout était complet. L'AJ est bien située et très correcte pour le prix et le personnel est sympa !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Wrz 2016
9.1

Superbe hotel, bien situé. Beau jardin, billard, guitare, terrasses. La patronne parle chinois, francais et anglais. Prenez soin d'avoir l'adresse précise en chinois car les chauffeurs de taxi n'ont pas voulu nous y emmener car il ne savait pas ou c'etait. L'auberge se trouve derrière l'hotel jin tian au coin des rue minzhu et chan shui lu près de la vielle ville sud.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.