Hostelworld.com

International Youth Hostel Lijiang

  • behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd, Lijiang, Chiny
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 237 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
International Youth Hostel Lijiang Located at behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd, Lijiang.
International Youth Hostel Lijiang
China
Lijiang Yunnan 674100 behind the parking lot of Mingzhen Plaza, (Jin Tian Hotel),Minzhu Rd
87% 237
26.8662667 100.2287757
International Youth Hostel Lijiang
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.4

Clean 4 person female room. Very accommodating to our arrival at 11:30 PM due to a late flight arrival. Do private vehicle booking for transport to Tiger Leaping Gorge until 11pm. Public vans and buses can also be taken to Quiaotou a few times during the day at the Lijiang bus station at 25 Kangzhong Lu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Mar 2016
8.9

Pas de chauffage dans les dortoirs mais bon emplacement

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
7.1

the hotel is ok but very difficult to find. Also staff speaks rather poor english and unable to explain how to arrive at the hotel. For anybody having trouble finding: it's at the crossroads of Minzhu rd and Changshui rd (walking up the Minzhu rd from long-distance bus, the hotel is on the left after crossing the Changshui rd). However, it's not directly at the street, have to go into the first small alley/tunnel on the left. Photo outdated as there is a another building if front covering hotel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Mar 2016
9.4

Staff can speak english. helpful and friendly staff. location is great near old town not far from long distance bus station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2016
5.1

Just a hostel,may you can do better.The decoration of garden is better than room.The room is so old and there are few travellers and the hostel can't provide much tour information about LiJiang as the most popular hostels do. So I will choose other hostel next time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2016
10.0

One of my favorite hostels! Very clean and cozy, great cat, great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Gru 2015
8.0

Before we visit Lijiang we notice International Youth Hostel Lijiang was decoreation & need to move to Lao Chay YH and the staff very friendly they come to bring us to the hostel early morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2015
10.0

老板和老板娘都热情好客,老板娘不仅爱养花,还有可爱的潮娃。在这里还认识了各国的游客。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2015
10.0

一直信赖老谢家的各地客栈,丽江店也没有让我们失望,从地址,一走进那花园式的院子,干净整洁,还开满了各种花来迎接我们的到来。房间也整洁清爽。是个理想的住地。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2015
10.0

环境很好,花园很漂亮,非常多外国人,可以跟外国友人交朋友哦,出门交通很方便,离汽车站很近,所以中转去其他地方很方便,有自行车出租,在丽江蛮适合汽车,很便捷,环境很安静,不会吵

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.