Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Students House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 671 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

I have stayed many times at ISH and have always found it excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
5.7

Staff were unfriendly and moody, we had a twin room that only had one single bed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Cze 2017
9.4

Good location and secure environment. The major problem was that the rooms were almost unbearbly hot, with no fans available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
6.9

it's like a basement, therefore there is no direct sun.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
6.6

Si vous venez juste pour y dormir à bas prix, cet endroit fera parfaitement l'affaire. Mais n'y attendez pas plus. L'auberge est parfaitement située. Elle est assez centrale, juste au dessus de Soho et en face d'une station de métro. On se sent donc parfaitement en sécurité dans ce quartier, même très tard. L'hygiène des douches et des toilettes par contre était déplorable malgré les passages réguliers du personnel d'entretien. Le problème venant des autres résidents et non du personnel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Me encantó el trato muy amable y las instalaciones impecables muy limpias y cerca de muchos lugares de interés .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
8.6

This places was so centrally located and the rooms so comfy that it was easy to overlook the thousands of doors we had to walk through to get to the rooms and the subpar atmosphere. Would definitely recommend to all my friends, especially for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
8.0

Excellent location, quiet but still near major attractions. Bistro ladies were very nice, but be aware that if you stay in a dorm breakfast is not included but still cheap. Good sized locker, although mine was broken, and comfortable bedding, but it is an old building, quite run down in spots, with dirty laundry/bathroom. Not the best place to meet people as many of the residents are permanent long-term students. Beware the flickering lights in dorms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Maj 2017
8.6

I was charged 30 pence to scan a document even though it does not even require paper...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.0

-地下鉄駅からすぐ -無料のタオル貸出 -1泊分の無料のバスアメニティ -20ポンドのデポジットでパッドロック貸出(20ポンドは返ってきます) -ベッド下の鍵をかけられるロッカー -利用しなかったが食堂?がある -大英博物館も頑張れば歩ける距離 -各ベッドにライトとプラグがある(到着時ライトもプラグもつかずに困りましたがフロントにいうと対処してくれて問題なく過ごせました) -ベッドごとにカーテン付きでプライバシーが保たれる ドミトリーはRoom31と32があり、32に宿泊しました。31は32に続く通路の役割や共用の洗面台があり、32の方が静かに過ごせそうでよかったです。また宿泊する際は32の部屋をリクエストしたいです。 悪かった点 -女性シャワーは3個あるが、脱衣所?がひと続きになっているので鍵をかけると結局1人ずつしか使えない。誰ともシャワーが被らなかったので問題はなかった。 -部屋の足元灯が人感センサーになっていて、人が少し動くだけでカチッという音ともにライトがつく。カーテンがあるので眩しくはない。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.