Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Students House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 736 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fohdii6863
  • Irak, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
6.6

Overall good but very hot rooms and small beds

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
9.1

Very nice and helpful staff, was able to store my bags in the luggage room for free, good location and good value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
6.3

Location is perfect. Right next to public transport and close to Buckhingham Palace. Single rooms are clean and comfortable. The shared bathrooms are not very clean (there was a layer of mould on the shower floor). Very small communal area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
8.6

L'espace est très sécurisé, l'entrée ne se fait qu'avec des badges. L'emplacement est parfait, 2 min à pied du métro, bus, commerce et du Regent Park magnifique. La chambre privative est propre le seul bémol est la pression dans la douche qui est minime. Le petit déjeuner Continental offert en chambre privative est bon, toutefois il faut prévoir de rajouter entre 2 et 4 livres car les tickets ne sont que d'une valeur de 3,30 livres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sie 2017
7.7

To spend one or two night it's ok. It's clean and easy to arrive from subway. But it's also a student house, there are a lot of teenagers on holidays with english schools. There's no atmosfere because of the bed's arrengement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
6.9

Good in general. But it doesn't have a lot of common areas to share with people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Timor Wschodni, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
6.9

Great for one night stay, not more. The room smells a bit because there are only small windows. The bathroom looks gross. The common lounge was full with students. The price is good for the location, but not exactly for the accomodation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sie 2017
9.4

It was a quite nice experience there. it seems to be a students appartment and sold as hostel in the summer. it's mostly clean. Here i need to thank Ms Danuta Zalewska at the reception desk, she sent email to give back the changes to me even I actually forgot it at all. Only bad thing is at the last day, I lost my watch there, which i put on my bed, It's hard to blame someone, because i don't know it's because of the cleaning lady or my roommates. but it happens in hostel :(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

Awesome hostel.. Just the reception is a little confusion place..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
8.0

位置极佳,安全有保障,就是屋子的硬件条件可能没那么好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.