Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Hostel Rooms 1

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.6
International Hostel Rooms 1 Located at 7 Ardconnel Terrace, , Inverness.
International Hostel Rooms 1
Scotland
Inverness highlands IV2 3AE 7 Ardconnel Terrace
64% 169
57.4778539 -4.2208957
International Hostel Rooms 1
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
6.9

I would suggest the hostel to others. Felt comfortable. Nothing spectacular in truth, but that isn't a bad thing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
6.9

Correct pour le prix et l'emplacement, en revanche j'ai du appeler le propriétaire pour pouvoir récupérer les clés !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
2.0

El hostal no estaba en condiciones óptimas para quedarse. Muchas suciedad incluso en las propias habitaciones las sábanas no estaban lo suficientemente limpias. Mobiliario y baño en mal estado. Decidimos cancelar esa misma noche la reserva, perdiendo dinero y teniendo que buscar un hotel al no tener disponibilidad en ningún otro sitio de la ciudad.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
3.7

Sorry for my English.. Beds are very cheap so it's a good thing when you don't have a lot of money and want to travel. However, when she arrived we where st the front of closed doors with no reception. The owner text us how to get the keys. We were two couples with two privates rooms. The rooms were in different building. One of those was ok honestly. Maybe it was what you pay for. But in the other building it just was a nightmare ! So dirty, the smell was horrible, I was afraid to touch anythi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
6.6

El personal que nos recibió muy correcto y atento. Las habitaciones están bien, aunque una de ellas tenía 2 sofás cama y eran muy incómodos. Sí solamente vas a dormir, relación calidad precio no está mal, pero en una de las casas no hay sala para comer y en la otra es demasiado pequeña.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Sie 2016
5.1

No reception, one bathroom (toilet and shower in one room) for eight people. Rather unclean, poor kitchen facilities. We actually had to call the manager on his phone in order to check our selves in and out... We've been to a number of hostels, but the service in this hostel is just adorable... The location and close proximity to the city centre is top though ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.9

Everything great apart from the caretaker/ housekeeper very noisey very late at night and was smoking we could smell it inside. But very clean and ace location so cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.0

It's nice and close to the city centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
7.4

Attention, il faut téléphoner au gérant à l'arrivée. Pas toujours pratique et léger surcout. Une salle de bain contenant les wc pour 8, on fait la queue. Sinon bien placée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tornabonifrancesco925
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2016
7.4

Collocato vicinissimo al centro d'Inverness risulta molto comodo per esplorare la città. Trattandosi di due diversi appartamenti adattati però si perde un po' la tipica atmosfera sociale degli ostelli.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.