Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Hostel Rooms 1

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Cze 2017
7.7

Second time staying here because it's so central and good value for money. Never got to meet the owner or staff but as a base to explore the area it is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
9.1

Perfect! It was very clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Mar 2017
5.4

The hostel isn’t marked at all, so it can be a little difficult to find as there is no signage whatsoever, and there are no staff on site to check you in and the door is locked - it’s just a residential building with a note on the door that says you need to call someone to get a code to get into the building and get your keys when you arrive. This “self-check in” system poses a big problem to anyone travelling who isn’t from Europe and doesn’t have cell phone service in Scotland to call/get in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Lut 2017
4.9

Pas vraiment une auberge de jeunesse car il n'y pas de réception, pas de personnel... Il faut contacter le propriétaire pour récupérer les clés afin de pouvoir accéder au lieu.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

Bonito lugar cerca del centro. Buenas duchas y wifi. Habitaciones grandes techos altos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

nice place close to the city center and very reasonably priced for the accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

Thank you to Ali the landlord ! Great place to stay because it's in the center and it's quiet and clean ( a lady cleans rooms every morning around 10')

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.7

La struttura nel complesso è bella e la pulizia è veramente buona. È in centro, quindi i negozi sono perfettamente accessibili. Solo la lavatrice non fa molto bene la centrifuga, ma per il resto è molto buono come ostello. Il personale è molto gentile ed amichevole.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.