Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Hostel Rooms 1

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
International Hostel Rooms 1 Located at 7 Ardconnel Terrace, , Inverness.
International Hostel Rooms 1
Scotland
Inverness highlands IV2 3AE 7 Ardconnel Terrace
67% 162
57.4778539 -4.2208957
International Hostel Rooms 1
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Sie 2016
5.1

No reception, one bathroom (toilet and shower in one room) for eight people. Rather unclean, poor kitchen facilities. We actually had to call the manager on his phone in order to check our selves in and out... We've been to a number of hostels, but the service in this hostel is just adorable... The location and close proximity to the city centre is top though ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.9

Everything great apart from the caretaker/ housekeeper very noisey very late at night and was smoking we could smell it inside. But very clean and ace location so cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
7.4

Attention, il faut téléphoner au gérant à l'arrivée. Pas toujours pratique et léger surcout. Une salle de bain contenant les wc pour 8, on fait la queue. Sinon bien placée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tornabonifrancesco925
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2016
7.4

Collocato vicinissimo al centro d'Inverness risulta molto comodo per esplorare la città. Trattandosi di due diversi appartamenti adattati però si perde un po' la tipica atmosfera sociale degli ostelli.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

On first appearance this did not look a good deal. However once through the door the accommodation ticked all the boxes for our requirements. Thanks very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Sie 2016
4.6

No hay nadie a la llegada, la cocina esta muy justa de menage y limpieza y las camas supletorias estan muy estropeadas, lavabo y habitacion en cuanto a limpieza, aceptable, tampoco hay un espacio para comer

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
6.3

Spaceous room but two of the beds were sofabeds with an enormous gap in the middle and none of the beds were very comfortable. The bathroom was shared (which we knew) but there was only 1 bathroom for about 8 people, leading to queues in the morning. It would be better if toilet and shower were seperate. The location was great (centre of Inverness with (public) parking close by). I would only recommend this place to people on a budget, but it's not as bad as some of the other reviews state

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.4

The shower didn't work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
5.4

No puedo valorar el personal porque no hay nadie a la llegada, solo un número de teléfono donde te indican como recoger las llaves. La cocina es muy pequeña y no hay sitio para comer. Tuvimos que desayunar en la habitación. Y el baño era compartido por muchas personas, tuvimos que esperar bastante. Los colchones son muy incómodos y las instalaciones bastante viejas. Lo único que nos pareció bien fue el tamaño de la habitación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
5.7

Absence de poubelle dans la chambre. Personnel chargé du ménage bruyant (crie à son collègue a travers les étages. Tout le monde n'est pas en vadrouille á 10h du matin). Bouteilles plastiques des clients précédents encore présentes. Douche agréable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.