Hostelworld.com

International Budget Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2,140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2,140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
International Budget Hostel Located at Leidsegracht 76, Amsterdam 1016 CR, Amsterdam.
International Budget Hostel
Netherlands
Amsterdam Leidsegracht 76, Amsterdam 1016 CR
73% 2140
52.3658913 4.8818993
International Budget Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Cze 2016
7.1

Not a proper hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Cze 2016
10.0

Friendly, kind and nice staffs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
8.3

Great location, clean and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2016
4.6

Esto no debería ser una hostal, es indigno. Parece cárcel. Un baño de uno por uno, el espacio común para comer,dejar el equipaje es un pasillo angosto. Todo el tiempo lleno de gente. No se puede estar en ninguna parte. Nada acogedor. No recomiendo a nadie esta hostal!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
8.6

Great for a budget traveler that won't want to hang around the hostel. Bathrooms were updated and clean. Dorm was pretty tight, but the beds were VERY comfortable. It was also in a really cool location, I would definitely recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
6.0

Les photos ne sont plus d'actualité. Pas de salle commune digne de ce nom. Juste des bancs en bois ou des loques fument toute la journée.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Cze 2016
7.1

Did the job and the staff were nice. It didn't have any cooking facilities and there are a lot of steep stairs! Our room was a bit cramped so it was hard to get your suitcase out properly. Overall it was an alright hostel and the price was good compared to other accommodation we looked at.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
6.0

Not my best hostel experience. There's no common room or kitchen really, so as a solo traveler, it's isolating. It's okay as just a place to rest your head.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kyle1284
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
10.0

This is my second time in the hostel, it has been updated since I last came which was a very nice surprice. It is located 15/20min walk to central station and has 4 coffee shops very close to it. The indoor smoking room in the hostel is a great opportunity to meet new people especially if you go on your own like myself. I will defiantly be visiting the international budget hotel again soon and would like thank the staff for making my trip enjoyable and comfortable. 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
9.4

Fabulous hostel, great location and vey good value for money. Would definitely go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.