Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Interhostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 2326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 2326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2017
7.4

Die Zimmer hatten keine Fenster, zwei Nächte waren aber ok. Im Sommer könnte es jedoch echt warm werden. In den oberen Toiletten hat es extrem nach Abfluss gestunken. Die Lage ist gut und auch die Küche ist gut. Bettwäsche muss man extra zahlen, wodurch manche ohne schlafen ind das macht alles noch ekliger. Ich hatte jedoch meine eigene dabei.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Wrz 2017
7.7

Bettwäsche muss gemietet werden für 50 skr!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2017
9.1

Definitely good value for the money! Good kitchen area and everything was very clean. Staff wasn't very nice, but you get what you pay for. They definitely overcharge for sheets & towels, but again, you get what you pay for. Pleasant stay overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2017
8.6

Good hostel in the city centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2017
8.9

The room was small and cramped but there were curtains up for privacy. The biggest issue was that when I left early on my check out date, my passport, which I had used for my key deposit wasnt available so I had to buy a new flight. The language barrier was definitely an issue, though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
5.7

The room was overcrowded and windowless - extremely stuffy without adequate ventilation and impossible to move around the room without disturbing others. Sheets were not included. Front desk staff was unfriendly. There was no toilet paper in the bathroom closest to us.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Wrz 2017
4.3

Security was nonexistent. Staff wasn't particularly polite. Sheets cost an additional 40kr ($5 US) and a towel another 40kr on top of that! Kitchen and bathrooms weren't clean. Bathrooms not well stocked with soap and toilet paper. Shower room door was broken.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Wrz 2017
9.1

Great little hostel with helpful staff and great location. Big kitchen to cook and prepare food in, lots of nice cafes and restaurants near by. Very short walk to the city centre and the main train station, perfect for everything we needed! Really surprisingly comfy beds too! Only thing that wasn't great was the wifi which often didn't work and we had to pay for bedsheets but was still an okay price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
7.7

Posto spartano e tranquillo ma a pochissimi passi dal centro! Un passata in più ai bagni non guasterebbe!! Per il resto tutto ok...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
6.0

Pas de fenêtres dans les chambres et toilettes un peu spéciales et pas toujours avec papier

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×