Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Interhostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2024 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2024 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.9

Pros: good location. Really hot showers and good water pressure. Cheap bicycle rentals. Central location. Cons: crispy, terrible toilet paper like a piece of sandy cardboard on your bum. Unsurprising but still annoying total lack of respect for quiet hours. Not a great meeting people atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.4

Super Lage (3-5 min. zum Supermarkt, 15 min. zur Altstadt, trotzdem ruhige Nebenstraße)! Gut ausgestattete Küche und verhältnismäßig sehr sauber. Für ein Wochenendtrip sehr zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.6

Meet lots of nice friends in the hostel. Love it. Great location. Room is a bit small and no window, but in all it's nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
8.6

Bonne auberge, bien placé. Les douches et toilettes ont toujours été propre. Ne pas oublier ses draps sinon ils les factures !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
7.4

Overall a good stay in a good location. A good few of us had to wait 30 mins after check in time to check in, because the employee was late or doing something else. My room was freezing cold, but the rest of the place was a good temperature. I loved that they had laundry machines to use (50 SEK per wash), but the room was only open 5-11 PM. These complaints are small- the hostel was in walking distance of most everything and was clean. Had a great kitchen too! Also linens are an extra 50 SEK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
7.7

Our stay was in the 14 person dorm room. The room was very small but good value or money since it was very cheap. Check out time is between 8 and 11 am every day so you expect the receptionist to be there when you want to check out. However, the brown haired lady was not there and there was a sign "back in 30 minutes". We did not have 30 minutes since we had a plane to catch so we went looking for her. She got really angry when I disturbed from her early lunch... Dissapointing...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2017
7.7

Not very polite at the reception. For sure, not all of the stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kambodża, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lut 2017
4.9

Receptionist is not friendly at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
6.9

Bonne appréciation générale. des petites remarques supplémentaires: - le personnel manque lors des heures de services de l’accueil - un panneau plus imposant pourrait être installé dans la cuisines car certaines personnes ne font pas toujours leur vaisselle et laisse donc trainer dans la cuisine des tasses, des couverts, des assiettes...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
6.9

It's à nice place, but not as clean as i like.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.