Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Instant Groove! Party Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
Instant Groove! Party Hostel Located at Nagymezo u. 38, , Budapest.
Instant Groove! Party Hostel
Hungary
Budapest 1065 Nagymezo u. 38
86% 784
47.5045912 19.0583181
Instant Groove! Party Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lis 2016
8.0

Brilliant location for all the sites and partying! If you want to go out each night this is a perfect no thrills place. If you want to relax/comfort perhaps look elsewhere. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.4

Muy buen ambiente en el hostel, bastante espacioso y limpio. Los chicos de recepción muy simpáticos y amables, nos recomendaron sitios de la ciudad, nos ayudaron con el transporte, etc.. Lo mejor, es que abajo del hostel hay una disco y puedes entrar gratis por hospedarte all´´í. Ahora, no es un hostel para ir a descansar y a la mañana siguiente madrugar, porque la música se oye en las habitaciones jaja.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Great place, and great staff! Very recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.0

Muy buena ubicacion con un personal excepcional, amable y atento a tus necesidades, buena informacion turistica y muy buen ambiente con ganas de volver y hospedarme en el mismo lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.3

Such a great place !! The personel is amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Paź 2016
6.9

El hostel en sí es sucio y se escucha mucho el boliche que está abajo con musica hasta las seis de la mañana. Pero lo que sí es que tiene muy buen ambiente y los que trabajan ahí son muy buena onda (sobretodo Ben).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Paź 2016
9.1

First of all: if you want to rest don't stay here. IT'S A PARTY HOSTEL. It's located above one of the most popular ruin bar in Budapest. I stayed there between oct 17 and oct 21. For me the best was the staff, everybody were really nice. When I arrived, Manu explain me everything about the city and took all the time i needed. The hostel is in a good location and the price es right. Definitely a good option in the marvellous Budapest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.1

Sick place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
6.9

When you walk into the building, it's not lit well and there is a bunch of construction on the main floor. You have to climb up 3-4 flights of stairs to get to the reception (no elevator...so normal on Europe, lol). There is a passcode to get into the building and then a passcode to get into the stairwell but the stairwell door is very dingy. Staff was nice and helpful but definitely a party hostel so be prepared with earplugs if you want to sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2016
9.4

El personal es genial.. es lo que necesita la.persona si quiere fiesta !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.