Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inner Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 2,484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 2,484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.6
Inner Amsterdam Located at Wanningstraat 1, , Amsterdam.
Inner Amsterdam
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1071 LA Wanningstraat 1
66% 2484
52.3569349 4.8775005
Inner Amsterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Paź 2016
7.7

Rooms a bit old-fashioned, but they are renovating and one part is already finished. Not the one I was unfortunately, but the room was acceptable. Yummy breakfast with fresh croissants. :-p

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
5.7

La chambre n'a pas été toujours faite par le service de chambre. L'auberge à été en travaux durant tout le séjour, et les travaux commencent trop tôt le matin, impossible de dormir correctement. Ce fut fatiguant et décevant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
7.7

Everything was okay besides the woman at the reception who seems not really friendly!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
7.4

Jammer dat er verbouwingswerken aan de gang waren maar toch had men hier de nodige regelingen getroffen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
6.0

What you see is what you get. Rooms are very hot but then again it was 29 degrees. I was woken by power tools directly outside my window by workers on scaffolding very early hours. Was not impressed on a major hangover! Would I stay again? Probably not, I would prefer to be closer to the centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2016
8.0

Niemals Zimmer 4 im Erdgeschoss buchen. Sons´t aber sauber. günstig gelegen, Nähe Riksmuseum, Van Gogh Museum. Einhaufsmöglichkeit in der Nähe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.3

100% Recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
3.7

Lockers were out of room downstairs - was very inconvenient. Chargers all in the corner of the room. No wifi in rooms, only in dining area which was a building site.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Wrz 2016
4.3

No atmosphere. Close to Van Gogh museum but ages from the centre of town. Way overpriced for how rough the room was.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • JotaPeEsse91
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
5.7

The best of this hotel: the location, no doubt! For the rest, there's no wifi in the rooms, the sheets of the dormitories are dirty and the staff is not exactly friendly. If you are looking for a place just to sleep, is enough.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.