Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inner Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 2,490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 2,490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.5
Inner Amsterdam Located at Wanningstraat 1, , Amsterdam.
Inner Amsterdam
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1071 LA Wanningstraat 1
64% 2490
52.3569349 4.8775005
Inner Amsterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
2.9

THERE WAS A RAT IN THE ROOM! I booked this hostel as I had a 20 hour transit in Amsterdam back to Singapore. I regretted having stayed in this hostel. I've had my fair share of bad hostels but normally I would tell myself not to stay there again. This is the first time I REGRETTED STAYING IN THE HOSTEL. At night when we were sleeping, A RAT WAS SCAMPERING AROUND IN THE ROOM. One of the roommate couldn't sleep because of the sound and woke us up telling us there was a rat. I realised the rat a

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Gru 2016
6.6

Pontos negativos: não tinha controle no café da manhã, poucas tomadas no quarto limpeza do quarto sem wifi no quarto refeitório pequeno e apenas com uma tomada não existe um espaço para convivência Pontos positivos Localização excelente A maior parte dos funcionários é bastante prestativa o café da manhã é muito bem servido

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
6.0

Les - : En travaux donc beaucoup de bruit le matin ainsi que des gravas dans la rue. Matelas qui grince et chambre un peu vétuste. La période de travaux n'est pas la meilleure pour y loger. Les + : Idéalement placé à 2 pas du iamsterdam. Très bien desservi au niveau des transports en commun ! Une fois les travaux fini, l'auberge est bien recommandable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
7.7

Rooms a bit old-fashioned, but they are renovating and one part is already finished. Not the one I was unfortunately, but the room was acceptable. Yummy breakfast with fresh croissants. :-p

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
5.7

La chambre n'a pas été toujours faite par le service de chambre. L'auberge à été en travaux durant tout le séjour, et les travaux commencent trop tôt le matin, impossible de dormir correctement. Ce fut fatiguant et décevant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
7.7

Everything was okay besides the woman at the reception who seems not really friendly!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
7.4

Jammer dat er verbouwingswerken aan de gang waren maar toch had men hier de nodige regelingen getroffen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
6.0

What you see is what you get. Rooms are very hot but then again it was 29 degrees. I was woken by power tools directly outside my window by workers on scaffolding very early hours. Was not impressed on a major hangover! Would I stay again? Probably not, I would prefer to be closer to the centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2016
8.0

Niemals Zimmer 4 im Erdgeschoss buchen. Sons´t aber sauber. günstig gelegen, Nähe Riksmuseum, Van Gogh Museum. Einhaufsmöglichkeit in der Nähe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.3

100% Recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.