Hostelworld.com

InnJoy

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
InnJoy Located at Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5, , Istanbul.
InnJoy
Turkey
Istanbul Istanbul 34433 Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5
91% 696
41.0341351 28.9837038
InnJoy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
10.0

Everything I needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

We booked a private room with no expectations and we were blown away by the professionalism of the staff and the quality of the room for the money. The staff outlined key places to visit including good food spots. They also helped with anything else we needed. Only negative was the lack of signage so finding the place was not super simple. Location however is fantastic. We were upset to not stay longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Lut 2016
10.0

Muy buen Hostel ! cerca del metro! y del centro donde esta la fiesta y los bares! muy limpio y comodo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
9.1

A great hostel in a great location. Staffs were very helpful and friendly. Beds were comfy and atmosphere was amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
10.0

I spent 5 days here and it was perfect! Close to Taksim and Galata, with confortable bedrooms and clean bathrooms. The owners are very nice, and always ready to give advice about Istanbul. If I come back to Turkey, I will stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
8.6

Really nice hostel. Some staff were a lot more knowledgeable/helpful with regard to travel information than others. Would have been lovely to have a lounge with sofas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
10.0

Good hostel, nice staff, perfect location. And cheap :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
10.0

Very friendly, nice breakfast, good tourist information. I feel very secure, evan these days, so I just decided to stay for a couple of more days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jzcutler1870
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
4.0

It was freezing. The heater did not work properly. There was a giant wad of hair in the shower. The single was a tiny closet with a bunk bed. It was very loud right next to the bathroom and room with other tourists. The place itself was hard to find, the directions confusing, and on a scary side street. Had to leave a day early.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • www89757com
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
13 Sty 2016
10.0

very good and sweet reception! i like him.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.