Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

InnCentral

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.3
InnCentral Located at Piazza Vittorio Emanuele II, 55, , Rome.
InnCentral
Italy
Rome Lazio 00185 Piazza Vittorio Emanuele II, 55
75% 56
41.8951609 12.5047600
InnCentral
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2016
7.7

Super mooi en goed hotel met een ideale ligging, het was wel even moeilijk te vinden. Het ligt in een winkelstraat en je moet door een algemene deur en een paar trappen op. De receptie is niet altijd bemand, maar verdieping lager kan je ze aanspreken. Ik raad dit hotel aan!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
8.9

El alojamiento está muy bien ubicado, cerca de termini, con lo que facilita la movilidad. Las personas que nos recibieron fueron muy amables, nos ayudaron a ubicarnos dentro de la ciudad h nos dieron indicaciones de los lugares a los que queríamos ir, muy buena predisposición! Además nos guardaron las valijas unas horas luego del check in ya que nuestro vuelo salía más tarde.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.7

We loved this hostel. Great location, friendly staff that had great tips on places to go for food,etc. The room was a good size and had a great shower (which if you hostel much you know that you can't take for granted).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
6.3

Quartier de la gare pratique pour liaison autres villes ou aeroport mais sinon assez sale. Entrée de l immeuble pour trouver l auberge pas simple. Luigi a tenté de facturer 15€ pour arrivee tardive (22:00) hors il était écrit 10€ sur le site. Pas très pro. Chambre plus que basique (il fait chaud dans l appartement !! Et on était en avril!) / assez bruyant - sanitaires de bonne qualité. Je ne recommande pas cet endroit, peu mieux faire.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Mar 2016
8.9

Small hotel, could only pay in cash which was really the only down side. Also was not in the best part of town but a great deal for the money. Clean, spacious, and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
5.7

Inutile dirlo, ma la stanza che ci è stata assegnata non era minimamente simile a nessuna di quelle ritratte in foto. Al nostro arrivo, oltre all'importo dovuto, siamo stati costretti a pagare una tassa di soggiorno di 21€ (non indicata nel sito). Letto scomodissimo con un affossamento al centro che rendeva impossibile addormentarsi senza un gran mal di schiena, abbiamo dovuto spostare il materasso per terra per riuscire a riposare decentemente. Nella finestra mancava un vetro, spifferi ovunque.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Mar 2016
6.0

Ein Doppelbett Zimmer welches aus zwei Einzelbetten besteht, welche nur mit einem Bettlacken zusammen gehalten werden, kann nicht funktionieren. Diese eincheck Gebühr von 10€ p.P. wenn man nach 18 uhr eincheckt ist genauso abzocke wie die staatliche Zusatzsteuer die man allgemein in Rom zahlen muss. Ansonsten schönes Bad und top Kühlschrank im Zimmer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
6.6

Wir haben 2 Nächte gebucht. Gleich bei der Ankunft wurde uns gesagt, dass es leider eine Überbuchung gab und wir in der zweiten nacht in eine andere Unterkunft müssen. Man würde sich um alles kümmern und es bleibt auch bei dem Geld, was wir bereits bezahlt haben. Die erste Nacht war daher wunderbar. Am nächsten Morgen wurden wir in unere neue Unterkunft gebracht, in die Wohnung einer Familie, mit schimmligen Wänden, schmutzig, laut und unglaublich eng. Eine Frechheit für das bezahlte Geld :-(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.