Hostelworld.com

Inn-Berlin

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
Inn-Berlin Located at Prinzenallee 48/49, , Berlin.
Inn-Berlin
Germany
Berlin 13359 Prinzenallee 48/49
83% 571
52.5594580 13.3869060
Inn-Berlin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Kochaliśmy Inn-Berlin! Personel był piękny, ha, dostęp do kuchni, a nasz pokój był czysty i bezpieczny z łazienką. Czuliśmy się bezpiecznie i chociaż nieco poza centrum miasta Berlin, transport publiczny w mieście jest mniej niż 5 minut spacerem (tramwaj / autobus). Była również wyłączyć liscense i supermarket bardzo blisko, co było pod ręką! I rzeczywiście opuścił prywatnego należącego za swego i uprzejmie znaleźć ją i Piszesz do mnie. Nie mogłem prosić o lepsze hostelu !!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu tutaj!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2015
8.9

Wir bitten noch um die Abschlussrechnung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Tylko trwało wieki aby dostać się gdziekolwiek interesujące, ale to nie znaczy, hostel był straszne miejsce na pobyt. To było bardzo wygodne i przyjemne doświadczenie. Na innej notatki, recepcji nie było 24 godziny na dobę, które okazały się niewygodne w czasie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2015
10.0

Clean and comfortable facilities. Great amiability of the persons who attend to the hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2015
9.7

An excellent hostel in Berlin! We knew that we would be late a day before so we sent an email to notice them. We were actually surprised by their reply! Very clear instructions with photos about how to get they keys! Also, the staff gave us a map and told us almost all the attractions in Berlin. What's more, the ways getting there. It showed how helpful and friendly they are.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2015
4.0
Przetłumaczone przez Google

Jest w strasznym okolicy Berlina, na naszej ostatniej nocy byliśmy zbyt przestraszeni, by opuścić schronisko, bo gdy wyszliśmy dostaliśmy heckled przez wszystkich mężczyzn weszliśmy przeszłości. Personel był bardzo niegrzeczny i złym humorze, z wyłączeniem człowieka, który pracował w godzinach popołudniowych, który był piękny. Wreszcie, byliśmy jedynymi turystami w całym miejscu, więc nie spełnia każdemu cały czas. Zasadniczo, to nie jest warte pieniędzy można zaoszczędzić pobytu tutaj !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey! Our location is great as you can reach all destinations of Berlin easily by public transport! We however have no influence to the more and more strange people moving to Berlin! And you have been checked-in by J. who is the nicest person in the world - according to other guests! But I understand, we are too cheap. Thank you at least for that hint!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Nieco poza centrum, ale dobrze podłączone. Duży pokój z łazienką i własnym lodówką.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

...so why only 74% rating???

  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2015
10.0

We all had an incredible stay at Inn-Berlin, the staff are ridiculously kind and understanding and we would definitely stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the wonderful rating!!! It sounds too good that some people might think it is a fake...

21 Maj 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel był super cena, ale jej nie regularnego schronisko młodzieżowe. Było wiele osób starszych tam, więc nie ma vibe partii szukaliśmy. Jednak obiekty były bardzo czyste, a gospodarze są gościnni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry, we are not a party hostel. And "older people" is always a point of view - if you are 18, a 25 year old might be a granny for you. However, we even have an age restriciton of 30 years!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.