Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inn-Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Sie 2017
5.7

Se non avete alte pretese ma cercate solo un posto comodo per la posizione(autobus sotto cqda e metro a 5 minuti), non siete schizzinosi e autonomi (visto che il proprietario è assente) allora il posto è ottimo perché è super economico.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vivekmaurya
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Sie 2017
7.1

This hostel is nice for the price, but they don't have 24 hour reception, so we face some problems.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
31 Lip 2017
9.7

Very good place... will be staying here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
3.4

The Hausemeister shared a room with us and a few nights slept in the nude, which visibly made myself and a few others uncomfortable. The rooms were never cleaned even after guests had come and gone. There is no security box in the rooms but only 8 boxes availble for the entire Inn. Location also made me feel unsafe if I arrived later than 11pm.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2017
5.7

Das Zimmer und das Bad war in Ordnung. Sie Küche hingegen war ekelhaft. Die Kühlschränke riechen nach Schimmel, dass Geschirr und die Kochutensilien waren dreckig, die Arbeitsflächen dreckig und die zwei Induktionsplatten praktisch nicht bedienbar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lip 2017
6.3

Nice rooms a bit noisy in the mornings with a nursery of some kind outside the window. About an hours walk to get into the centre and people staying there all seemed to be staying there for a long time was not really a travelling hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2017
6.0

The kitchen was always very dirty. Only hot plates that at times were temperamental. Not a bad location. The beds we're comfortable. Staff was sometimes un-reachable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Lip 2017
6.3

If you're a young woman alone skip this hostel. The owner (male in his early 50s) entered the room several times while me or the other girls sharing the room were changing and he never apologized. He just closes the door and comes back 2 minutes later. He doesnt knock either times. THIS IS NOT OK BEHAVIOUR

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lyss1234
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
8.6

Lovely and helpful staff with really nice bright rooms (: would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kangk2x
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Cze 2017
8.0

베딩wedding 역에서 버스타고 10분 u8, pankstr 에서 버스 두세정거장 ! 주방도 넓고 평점에비해 의외로 잠자리도 깨끗해서 만족스러웠다 . 주인이 영어를 잘못하지만 사는데 문제는 없음 !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.