Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
9.7

funny place in the centre of Eindhoven near the train station and shops, we loved the place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.6

Very close to the Central station, in the city centre, but in a quiet place. The room has a small kitchen, so I could make my own meals. It was clean, but had a few small things broken (light switch and similar). Overall it was a good stay, and the owner is a nice relaxed guy, so I could really feel like home there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Cze 2017
8.9

Personale strampalato-alternativo, ma disponibile ed onesto. Posizione ottima in quanto vicino al centro, ma lontabto dalla confusione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elly_binken7417
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2017
5.7

Op zich was alles aanwezig. Maar het was niet schoon.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Maj 2017
3.7

Terrible, terrible place! Dirty room with hair and dust and dead insects. Sheets smelled like smoke. After a day out in Amsterdam, we returned to find all of our things missing from the room. All of our things were packed up and left in the next room over - door open, bras and shoes mixed in bags - no clear explanation about what happened. Felt very unsafe. Had to leave a deposit, no mention in the T&Cs. I would not recommend staying here. It was not quirky or cute, go elsewhere!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
8.3

Cozy room, very nicely decorated and private. It could use some minor improvements, such as in the bathroom, and a bigger table. Good value for money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
9.4

Everything was great at Inkijkmuseum, and Stefan and Martin are really nice and helpful. If you need anything, they are here. Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

it is our pleasure eto give you room and freedom, but it is also a pleasure to help. Thank you.

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
9.4

The owners were really nice and the location was fine. I'll recommend it to my friends !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.