Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Inkijkmuseum Located at Dommelstraat 2a, , Eindhoven.
Inkijkmuseum
Netherlands
Eindhoven Noord Brabant 5611CK Dommelstraat 2a
86% 143
51.4417305 5.4841518
Inkijkmuseum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.1

Een uniek hostel met gezellige eigenaren die wel in zijn voor een praatje! De kamers zien er erg leuk uit met al die schilderijtjes. De bedden zijn prima en alles is aanwezig. Ook mag je gebruik maken van de keuken. De enige tip die ik kan bedenken is dat er een hor voor de ramen mag zodat er geen muggen binnen kunnen (wat nu wel het geval was). Verder, uitstekend hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.4

Awesome quirky place! The owner is a gem and the art is very cool. More like a rented room in a house than a proper hostel, so as long as you are ok with that, it's great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
5.7

hostello carino ed accogliente, con cucina funzionale, posizione ottima in una zona tranquilla e piacevole. Gli aspetti negativi sono per esempio il bagno e la cucina in comune con altri ospiti nonostante avessi pagato il prezzo per il bagno non comune come specificato sul sito e il fatto che la porta della camera non poteva essere chiusa quando ero fuori; soldi presi in anticipo senza avvertire del bagno e della cucina in comune...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

One of the best hostels I have seen in entire Europe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
9.4

Excellent hostel. Unique and cozy. I recommend it !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

Jesteśmy bardzo zadowoleni z domu, to był wyjątkowy. Podobało nam się obraz w naszym pokoju. Kuchnia bardzo dobra atmosfera, a także miałem. Lokalizacja była doskonała, wszystko było w pobliżu pieszo. Personel był miły i zabawny. Negatywne rzeczy było to, że w domu, a nasz pokój był bardzo zimno, kiedy przyjechaliśmy i odgłosy brzmiały od górze gdzie personel mieszka.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
8.9

It was a fantastic lovely room. We liked al the paintings on the wall to look at. We definitely will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Najlepszych miejsce spędził noc Byłam w muzeum tylko na jedną noc, podczas gdy na wakacjach z moją siostrą. Jesteśmy turystów i sono stati w wielu schroniskach, pensjonaty itp ale atmosfera, klimat i położenie tego miejsca był zdecydowanie jednym z najlepszych, jakie kiedykolwiek byłem. ciepłe i przytulne miejsce z przyjaznym personelem, zdecydowanie polecam każdemu zatrzymanie się w Eindhoven spędzić tu noc !!! Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z pobytu tutaj !!! Silvia & Manuela

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.