Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inka King

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 304 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 304 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
9.7

Good location and really nice staff I recommend. ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
8.3

Nice and friendly family owners who are very enthusiastic about all the things to do in the town. It's a shame most people only spend one night here on the way to Machu Picchu as I enjoyed an extra day to hike around. Beds were comfy, wifi pretty good, breakfast standard, shower hot. I'd go back there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Maj 2017
9.1

Overall fantastic. My buddy and I booked two dorm rooms and had the place to ourselves. Comfortable and hot showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Carolinacosmo
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Maj 2017
10.0

Perto da plaza, ambiente maravilloso com vista para o vale sagrado maravilloso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
8.3

We had a 6 bed dorm to ourselves as the hostel was barely inhabited and it was really nice. The staff were really friendly and helpful and the location was great. Only downside is the bathrooms were disgusting and didn't have working lights or doors that closed on shower or toilet stalls.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2017
9.4

Inka King hostel was amazing. The onwer is very attentive and gave me a brief history of the town and where to go and what to do. The room was clean and the shower nice and hot. The internet didn't work very well in the room, but worked great in the common areas. Overall great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
8.6

El hostal esta bien ubicado, el personal de la recepción muy amable y me dió muchas sugerencias , el desayuno uno de los mas completos que he tenido, sin embargo es importante que mejoren la limpieza de los malos, se encontraban muy sucios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Kwi 2017
7.4

Nice and quite hostel, the family that runs the place is freindly and they are willing to help. The rooms are cozy, thow tall people will stuggle a little because of the sizes of the doors and the hallway. Great wifi in the rooms. Very basic but full breakfest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hectortoshiro
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Kwi 2017
10.0

La hospitalidad es la estrella de este lugar, la familia que atiende es increíble! las habitaciones son limpias y cómodas. sin duda este es una buena elección.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
10.0

Awesome hostel in the center of the city. We were super well received and I would recommend this place to anybody!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.