Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Inchy Rooms Located at Kresimirova 3, , Split.
Inchy Rooms
Croatia
Split 21000 Kresimirova 3
91% 108
43.5085280 16.4398562
Inchy Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja w samym centrum starego miasta. Mieszkanie jest bardzo przestronne, z wielkich obiektów, oprócz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2015
9.7

Lovely place, I highly recommend! Lovely owner, best location, safe and clean. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Wrz 2015
9.7

This hostel is amazing very clean with comfortable beds and pillows, it really feels like a home. Inchy and Borris are great people, willing to help with whatever they can. Will stay here again when I return to Split.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexis_harris013287
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Wrz 2015
9.1

Fantastic location near the train station and harbour, right in the old city walls. Very friendly host who is knowledgable and helpful. Comfortable room and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
10.0

Great location , friendly and helpful staff. Clean and good facilities. Will stay here everytime I am in Split

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sie 2015
8.6

Our stay here was great! Not only was the location perfect, but our hosts were so helpful. We didn't know where to eat or what sights to see in the city and Inchy was so nice to give us lots of recommendations. Would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • neal_mellor6382
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sie 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Będzie dobrze, aby znaleźć lepiej położony hostel. W samym środku starego miasta. I nie spędzają dużo czasu w schronisku, ale kiedy nie spełniają właściciele byli bardzo przyjaźni i pomocni. Czuje się u nich jak w domu .... co ty. Dobre gorące prysznice i wifi również.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • carpenterw1688
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2015
10.0

Nice quiet place to relax and right in the centre of old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2015
10.0

Inchy and her son Boris are incredible hosts, extremely helpful and friendly! The facilities were excellent, the beds very comfy and air conditioning! The location is literally 1 minute walk from the main square right within the diocletians palace, could not be closer to the city centre. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
31 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja w samym pałacu / starego miasta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.