Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

In The Wind Hostel & Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
9.7

Me encanta mi estancia en este hostel! El lugar más seguridad y esta en grand parte de San José! Esta muy cerca a la vida de la Universidad de Costa Rica! Hay muchos bars, discotecas, restaurantes y Mall San Pedro! Mall San Pedro tiene un padio de comidas, muchas tiendas y un cines! Todo muy cerca al hostel. Josie, la dureña, tiene un equipo de voluntarios que se aseguran los que necesarios de los huespedes sean satisfecho! el lugar lo que me quedo cuando yo este en San José, Costa Rica siempre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Maj 2017
6.9

Para estar una noche está bien.. pero hay poco para hacer y los servicios son básicos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
8.3

Charming little hostel, helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
9.4

Auberge sympa et tranquille, avec des lits confortables et un délicieux petit-déjeuner inclus. Également, le personnel semble bien respectueux de l'environnement! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

Muy buen hostel seguro, amplio muy cómodo tranquilo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2017
10.0

Really nice and chill hostel close to the university and public transportation to city center, makes you fill like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Kwi 2017
8.3

Super deco, super accueil, super petit déjeuner et bien situé

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rsandberg1
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Kwi 2017
8.3

The hostel was perfectly nice. It was a bit further east than I would have liked, so you do have to jaunt a bit to get back towards the fun things to do. But it was comfortable. There's plenty of kitchen space. I wasn't there much, so didn't get a chance to meet any people here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
8.0

If you stay a few nights in San Jose and don't want to be in the heart of the city (where I wouldn't recommend staying), stay at In the Wind. You can be served in French as well and they will help you organize the rest of your travel with great tips. It is a 10 min. public bus ride to the center or can be done by foot if you are into it. Use earplugs (as anywhere else in Costa Rica) because of the noise at night. Everything is basic, but the atmosphere is worth it. Great vibe, good pancakes!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2017
10.0

I've stayed at in the wind several times and always feel welcomed! The staff is very helpful and friendly. The pancakes for breakfast are made with love and there are always wonderful guests! It's also very clean and cutely decorated. Feels like home. Great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.