Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

In The Wind Hostel & Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
In The Wind Hostel & Guesthouse Located at Avenida 4,100 metros oeste Escuela de la Roosevelt, San Pedro, San Jose.
In The Wind Hostel & Guesthouse
Costa Rica
San Jose 2050 Avenida 4,100 metros oeste Escuela de la Roosevelt, San Pedro
86% 392
9.9309134 -84.0537679
In The Wind Hostel & Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.7

Excellent endroit pour séjourner tout près du centre ville de San José. À deux pas des autobus et de l'avenue principale, de l'Université du Costa Rica. Propre, accueil chaleureux, deux cuisines et un «chilling spot» super agréable! Endroit paisible qui permet de travailler et où il fait bon vivre! Propre et bien tenu. Je retournerais sans hésiter à cette auberge et le recommanderais à tous mes amis! Merci pour ce beau séjour Josée!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
7.4

Situated near the university, short ride to the downtown, a work in progress. I think it will one day be beautiful however today is missing details. A great value and a friendly, hardworking staff. I slept so well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
5.4

Not at all great. The private room with bathroom was dirty and the whole place could use a clean up to be honest. It was quite cold in the night and the blankets provided were insufficient. The guy working there was nice enough but the hostel is generally a tad off. Would avoid.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Paź 2016
8.6

plutot bien. J ai demeuré une journée de plus

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Paź 2016
9.7

A very agreable stay! Safe, clean and an awesome staff! A bit far from the center of the city, but close to an university campus, so you have all you can need close by... Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Paź 2016
8.6

On est restée une petite semaine dans cette chouette auberge. Le petit dej est super cool, les pancakes nous manquent déjà ! Un seul petit bémol : c'est très bruyant quand les chambres donnent côté route: beaucoup de circulation le soir et le matin. Par contre il y a tout à proximité ! Ah et quelques placards ou casiers seraient les bienvenus ! Enfin Josée la propriétaire est vraiment super ! Très arrangeante et prévenante, toujours prête à aider et pleine de bons conseils :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Paź 2016
8.0

Das Hostel ist ok, aber nicht umwerfend. Dies vorallem wegen der Lage: Es liegt etwas abgelegen (nicht ganz im Zentrum der Stadt). In der ist die Uni. Das Personal war nett und hilfsbereit, das Hostel sauber und freundlich eingerichtet. Die beiden Küchen sind gut und sauber und der inbegriffene Pancake mit Banane zum Frühstück war lecker. Wifi war im ganzen Hostel sehr gut. Nicht der aller beste Ort um andere Backpacker kennenzulernen, aber für einige Nächte ganz ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sebfablet8313
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
10.0

J'ai été très bien accueillie, l'établissement est très agréable et propre. Après un long trajet comme celui ci j'ai été heureux de pouvoir m'y reposer quelques jours, je peux partir explorer ce pays. Je le recommande fortement. La propriétaire connaît bien le pays et donne de bon conseilles. Merci encore PURA VIDA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
9.1

Great location. Great staff. Great everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.7

Fantastic sprawling place, awesome atmosphere, really helpful staff. Would recommend for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.