Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

In The Wind Hostel & Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 437 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 437 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
8.9

Nice staff !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lip 2017
6.0

Nice place, friendly staff but changing, near the university what was useful to me but far from downtown; a little bit dirty in some common areas and room and seemed to lack some basic maintenance, but in general OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, I am curious to know what you mean by changing staff? You didn't like the fact that it was not always the same person working? I am sorry about that but one person can't run an hostel alone. We are 10 minutes by bus from downtown which doesnt seem really far to me, and you can even walk downtown and it takes like 20-25 minutes. And about the common areas being dirty I would have liked you to mention it while you were here, so this way we could have done something about it maybe. The maid, as you have seen, came everyday and our team always take care to keep the place as clean as possible but yes this is a budget hostel with common areas. About giving a note of 6 to the staff....well this is surprising me. Everyone was super friendly with you the whole time, Erika, Cristhian and myself...so I don't know why you gave us a 6. Anyways, sorry we didn't meet your expectations. We all do our best and we will keep doing it!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Cze 2017
10.0

Un hostel mignon comme tous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
9.7

Me encanta mi estancia en este hostel! El lugar más seguridad y esta en grand parte de San José! Esta muy cerca a la vida de la Universidad de Costa Rica! Hay muchos bars, discotecas, restaurantes y Mall San Pedro! Mall San Pedro tiene un padio de comidas, muchas tiendas y un cines! Todo muy cerca al hostel. Josie, la dureña, tiene un equipo de voluntarios que se aseguran los que necesarios de los huespedes sean satisfecho! el lugar lo que me quedo cuando yo este en San José, Costa Rica siempre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Maj 2017
6.9

Para estar una noche está bien.. pero hay poco para hacer y los servicios son básicos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2017
8.3

Charming little hostel, helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
9.4

Auberge sympa et tranquille, avec des lits confortables et un délicieux petit-déjeuner inclus. Également, le personnel semble bien respectueux de l'environnement! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

Muy buen hostel seguro, amplio muy cómodo tranquilo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2017
10.0

Really nice and chill hostel close to the university and public transportation to city center, makes you fill like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Kwi 2017
8.3

Super deco, super accueil, super petit déjeuner et bien situé

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.