Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
Ilans Apt Located at C/Victoria 27 - 3B y 4B, , Malaga.
Ilans Apt
Spain
Malaga Malaga 29012 C/Victoria 27 - 3�B y 4�B
77% 461
36.7245761 -4.4157958
Ilans Apt
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
2.0

empezando no era hotel era un piso que alquilaba habitaciones .la entrada super sucia. olía mal . le faltaba una puerta así que en cuanto vi todo aquello mejor perdí los 10 euros de la reserva a que me durmiera y me robaran

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.1

It was a wonderful stay at Ilans Apt. Everyone was very friendly and helpful. Atmosphere was very familiar and it's not far away from the beach and the city center (10 min to walk). Would definitely return :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.1

Very compfortable and cozy. Furthermore the staff was very kind and helpful. All in all a nice place to stay. I can just recommend it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
5.7

Sitio muy cutre y sucio, no hay reception, hay un hombre muy simpatico que deja las llaves y te mostra el sitio, muy disponible el. Vi el dueño solo un día, cuando pasó a decirnos de callarnos porqué estuvimos reiendo en la cocina cenando o de ir en un bar (a las 21:30!!) Suerte que la gente encontrada era super maja y parecia de estar en familia con ellos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Si estás haciendo un gran escandalo, bebiendo, no importa que sean las 21.30, estas molestando a otros huespedes, no estás sola, es una cuestion de respeto. el hostal esta en un antiguo edificio, es basico, pero muy limpio.

4 Lip 2016
8.3

Very cosy and nice hostel in the citycentre of malaga, I went here for a few nights and going back as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ti-too-887188
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Lip 2016
3.7

Accueille mauvaise ,aucune propreté des lieux, seulement de l'eau froide pour se doucher, seul place pour fumée c'est dans la cuisine ,pratiquement impossible de se faire à manger ... salubre

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lip 2016
8.3

Muy amistosos y solucionan los problemas rápidamente, recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lip 2016
7.1

Ilan is cool. Very friendly guy. Place is very basic though but warm as hell. This is your basic hostel in a great location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Cze 2016
7.7

This place is fine. You just need to know what actually is: an apartment with multiple bedrooms rented by the owner who lives in the upper floor, the reception is just him in his house. There isn't any kind of security, other than the keys of the bedrooms that you share with other people. It also could be cleaner. In any case the atmosphere is good and the position is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Cze 2016
10.0

excelente lugar muy céntrico y cómodo!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.