Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Il Giglio Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Paź 2016
8.6

Great facilities very close to the main train station. Fully recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
4.9

Checking in was confusing. Paying with card nearly impossible as the POS machine had no instructions and was in Italian. Bed was super uncomfortable, construction outside and hammering on nearby floors was loud from 7AM-6PM. Woke up one morning to doors propped open and unlatched. As the staff is never there it made me feel unsafe. Other guests were unfriendly/rude.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

I'm very sorry for all the troubles that you had during your stay in Giglio. Pos machine works like all over the world and the instructions are in italian because we are in Italy. I'm very sorry for the noise but we can't stop any works in the building if they have the permission. So sorry also for the other guests that you find rude and unfriendly but we can't choose...... I hope anyway that you had good time in Florence. All the best

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Great little guest house. Perfect if you're looking for a private room on a backpacker budget. Walking distance from everything. Short walk from the station and easy to find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Wrz 2016
7.4

Good value option in Florence with a/c (a major bonus in Italy!), plus a large clean room. Located on a main road but close to the train station and main sights, and the street noise is not bad at all. However, our main gripe was the construction work going on on floors above - it was very, very loud during the daytime. Also, wifi didn't work properly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.