Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.6
Il Ghiro Guesthouse Located at Via Faenza 63, , Florence.
Il Ghiro Guesthouse
Italy
Florence Toscana 50123 Via Faenza 63
94% 278
43.7773998 11.2511157
Il Ghiro Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • anleian6121
  • Tajwan, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.4

Pretty clean! Staffs are very nice. A cozy place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

Very good accommodations, fast wifi, and good AC

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Small and family run. Shared bathroom but that wasn't really a problem for us and it was clean. Bedrooms were comfortable and quiet. There was also the perk of a shared fridge and kitchen, so you can save money and make stuff there. It was about a 5 minute walk from the train station and a 10 minute walk from the majority of the big attractions, making it very convenient. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
10.0

Just as others say.. a home from home!! we spent a great time in Florence thanks to Mohamed´s advice. The house is quiet, pretty and very comfortable. We could get everywhere by walking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

El hostel es magnifico, el personal encantador 100% Recomendable !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
7.7

After some confusion with our booking (we had cancelled one night) they were kind and let us stay for the shorter length of time. The rooms were fairly basic but clean and provided everything we needed. Keeping our bags for us before our night train was a nice addition!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
9.4

Non potevamo chiedere di meglio! Ostello pulitissimo e ben tenuto, personale gentile e disponibile, posizione ottima! Abbiamo alloggiato due notti nella camera da quattro in marzo 2016, se torneremo a Firenze sicuramente sapremo dove andare! Consigliatissimo! Grazie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.