Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2017
7.7

+: excellent location, clean towels and a bathrobe, clean room, always enough toilet paper, great security -: really low quality matress, dirty floors in the bathrooms (people wear outdoor shoes), mould/fungi in the shower, low water pressure, only a microwave allowed to use. Also for luggage storage: you pay them but the bags are actually left on the floor in the waiting room. Should not charge for this. Location is their biggest + otherwise I would not pay this much for such rooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Wrz 2017
6.9

Leider hat das Hostel eine sehr seltsame Atmosphäre. Es gibt keine gemeinsamen Räume, die Zimmer sind etwa seltsam aufgetaucht und bieten kaum Abstellfläche. Leider fand ich die Bäder nicht besonders sauber. Das war Personal ist hilfsbereit, aber auch nur im Rahmen. Die Lage ist super. Wenn man sowieso wenig Zeit im Hostel verbringen möchte, ist es ideal. Nur zur Kontaktaufnahme recht schwierig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Wrz 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
5.7

El lugar es bastante céntrico y accesible, es un lugar sólo para llegar a dormir. Por la limpieza y ventilación no lo recomendaría para volver. Los baños se mantienen sucios por el uso de demasiadas personas en el hostal...borrachos hospedados ahí llegaron en la madrugada a querer que les abras la puerta porque no logran abrrila ellos y a la mañana siguiente los baños se encontraban sucios debido a la resaca de los huéspedes en ese estado; cabellos por doquier...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Wrz 2017
9.4

well situated. The rooms are big and new, full of spaces for personal stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
6.0

Nonostante l'ostello si trovi in una posizione perfetta, a due passi da Piazza Maggiore, nella stanza non c'erano abbastanza prese per caricare il telefono. inoltre, la stanza era divisa da quella maschile con un paravento: sentivamo il russare e il chiacchierare nell'altra stanza. Il personale non molto socievole, sbrigativo. Si paga per lasciare i bagagli oltre il check-out. Troppi pochi bagni per un ostello con così tanti letti e colazione abbastanza scadente. Ma per 25 euro a notte va bene.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
4.3

Apesar de reservado o mesmo quarto para duas noites, na 2a noite informaram-me que teria que mudar de quarto. Alem de estar por limpar quando mudei, o quarto tinha menos de 7 m2 (o inicial tinha sensivelmente 20 m2), a cama era minúscula (a inicial de casal), a toalha disponibilizada era de rosto (no inicial toalha de banho e roupão).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2017
6.0

It works if you just search for a place to sleep but it is definetly nothing beyond....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Wrz 2017
7.4

Overall it was ok, nothing to complain about. It just there wasn't great about or any added value. It would've been great if they let us use the kitchen for example or if we could borrow silverware. But in general it was ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andrea_mussone
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
9.7

Molto bello , in un' ottima posizione e molto pulito

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×