Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.4
Il Castello Located at Via Porta di Castello 4 Bologna, , Bologna.
Il Castello
Italy
Bologna 40121 Via Porta di Castello 4 Bologna
82% 1040
44.4960178 11.3413235
Il Castello
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Gru 2016
9.1

設備は新しくて、場所もスタッフも良かったです。 共有スペースが狭くて寛げる感じでないのと、3ユーロ払って朝食を食べましたが、かなり質素でした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
6.6

If you like good pillows... this is not your place! My back stills hurting.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
9.7

Nice and Clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
6.0

Zu teuer für das Angebot. Sehr gute Lage. Seeeehr eingeschränkte Check-In Zeit, 10 Euro "Strafe" falls man später als 19.00 Uhr kommt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lis 2016
8.3

My stay in this hostel has been really nice. For me the hostel is perfect in order to enjoy Bologna. But, I was travelling alon, and think that the people there not was such social how i would like. My expirience says that is perfect for job travel, or go with a quiet group.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 75 Recenzje
21 Lis 2016
6.3

I wouldn't recommend this hostel - go for any other option in Bologna. The location is very good and central, and the hostel is clean, but besides that it's not that much positive to say. It lacks atmosphere, the common room is only a few chairs, they have a kitchen but the guest are not allowed to use it, the staff is a bit rude, they provide a breakfast for 3euros which is only one coffee and one toast, and they have only three bathrooms/showers for all the dorms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2016
7.1

Not sure why there are such intensely negative reviews for this hostel--it's pretty much on par with others in Italy. Great location, facilities were quite good, atmosphere was pretty much non-existent. Blankets were a bit ratty and there were no charging stations next to the beds, so that could be improved. But considering the budget accommodations available in Bologna, this place is perfectly serviceable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lis 2016
7.7

Ambienti molto puliti e personale cordiale. Pecche: materasso molto scomodo, sembra di dormire solo sulla rete. Seconda cosa, una parete del dorm è in vetromattone quindi se nell'atrio si accende la luce, entra tutta nella stanza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Lis 2016
9.1

A posh place which hiding in a lavish commercial Main Street. Except not satisfied with their limited sweet breakfast, others were all good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JDPM81
  • Gwatemala, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.9

Bonito lugar, excelente ubicación. Solo hay microondas para preparar comida. La atención es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.