Hostelworld.com

Iguassu Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,000 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,000 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
Iguassu Guest House Located at Rua Naipi, 1019, , Foz do Iguacu.
Iguassu Guest House
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85851230 Rua Naipi, 1019
87% 1000
-25.5348712 -54.5899271
Iguassu Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2016
8.9

great staff, polite and welcoming, nice brakefast, the bathroom and the room were big and clean quiet hostel, close to the central bus station and to big supermarket unless u r looking for party hostel...i really recommend this one

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
9.1

Great stay but wasn't the busiest hostel I've been to. Would still recommend for short stays!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lut 2016
7.1

Good stay here for one night. No lockers in the rooms to use. Lockers in the main area but we were in the rooms upstairs so had to walk outside and down the drive to use them. Friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2016
10.0

El albergue es muy limpio y tranquilo. El personal amable y disponible. Hay un jardín muy bonito con hamacas donde relajarse. En 5 minutos se llega a pie a la estación. El desayuno es sin duda el mejor que haya tenido en un albergue....casi como el de un hotel! Lo recomiendo vivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2016
10.0

Close to bus station and supermarket! Very helpful and pleasant staff. Having a pool to cool down on hot days was a bonus!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. The room 6 person private was immaculate, the pool area was awesome, and its location to town couldn't be better. Booked the day trip to Argentina through the hostel and everyone was very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Sty 2016
10.0

Excelente Hostel, volveré por 3ra vez. Personal encantador.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sty 2016
8.3

Bonne auberge très bien tenue, très propre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sty 2016
5.1

Staff were terrible here, booked a bus to buenos Aires through them and the girl working there booked four of us a bus without asking us if we wanted cama or semi cama or where we wanted to sit. No details given before she went ahead and booked us on this bus. In the end we had to get her to change it as none of us were sitting beside each other and it was semi cama instead of cama. She was so rude about it after booking us on a bus without consulting us first. Breakfast was terrible as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • alexander_plum8750
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sty 2016
8.9

Near to local busstation, nice swimming pool

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.