Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Iguassu Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lut 2017
9.7

Gostei muito! Bem próximo do terminal rodoviário urbano, staff simpático e prestativo, boas instalações, ar condicionado funcionando de verdade, cama confortável, café dá manhã simples, mas, correto! Super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lut 2017
9.4

Our stay in iguassu guest house was amazing. The hostel is small but a good place to meet other travellers. The staff is very friendly and helpful and the owner offers a lot of help to make the best out of your trip. All things for a confortable stay are available so you can also stay there for longer. We definitely recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2017
7.4

Lugar cómodo limpio dentro de lo normal, y con buen desayuno y variado cerca de TTU conveniente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
3.7

No habian lockers para las mochilas. Las habitaciones quedaban todo el dia abiertas. El aire acondicionado justo en la cabecera de la cama. Muy poca ayuda por parte del staff del hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Ótimo Hostel, bem localizado e seguro, próximo do terminal rodoviário urbano (3 quadras), local bem limpo e organizado, possui um representando de agencia de turismo para ajudar nos passeio e um café da manha muito bom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

Excellent hostel. Good location and very clean hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Paź 2016
10.0

Super Lage: 5 Minuten vom Busterminal, direkt dahinter ist der Supermarkt und in der Nähe eine Einkaufsstraße. Das ganze Haus war sehr sauber und gepflegt, das Personal sehr nett und sie können auf Englisch alle Infos geben. Ich war im 8 Bett Mixed Dorm sehr groß, bequeme Betten, Air Condition sehr gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
9.4

Zimmer, Anlage (Pool, Billardtisch, Sitzgelegenheiten ueberall) -alles bestens. Und die Mitarbeiter/innen freundlich und hilfsbereich. Alles top.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.