Hostelworld.com

Iguassu Falls Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 23 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 23 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 10.0
Iguassu Falls Hostel Located at Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu.
Iguassu Falls Hostel
Brazil
Foz do Iguacu PR 85853-210 Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda
94% 23
-25.5508791 -54.5721859
Iguassu Falls Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Paź 2015
10.0

The best hostel I've stayed at so far in my travels! Very clean and very quiet and very hospitable hosts! I would very much love to stay with then again! Thank you Ed and family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2015
10.0

Bright, clean, and serene, with extremely informative and helpful staff at this family-run hostel. If you have a question about anything, they are sure to get you the answer. A variety of guests stayed here of all ages and nationaliities. I'd say it's a good option for a family with kids. Although a little far from the bus terminal, it is close to everything you need in a safe part of town with minimal street noise. Obrigada a Edilson and family for a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2015
9.7

We greatly anjoyed our stay here. When visiting the falls, the hostel has an excellent location along the bus route. The whole place is perfectly clean and has everything you will need (great showers, good breakfast, fast wifi, affordable laundry service).. Ed, the owner, is a really friendly guy that is always ready to help out. He gave us excellent advice and made our stay so much more easy. Would definitely recommend for a visit to the Iguacu falls.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2015
9.7

Kleines Hostel, nur wenigen Zimmern. Ausstattung gut, aber einfach. Leider nur je 1 Bad je Geschlecht, Wartezeiten bei den Damen am Morgen. Unser Doppelbett war etwas wackelig, das Zimmer etwas beengt. Letztlich aber vollkommen ausreichend. WLAN funktionierte akzeptabel. Highlight war aber das Personal: super freundlich und hilfsbereit, tolle Infos und Gespräche, alles organisiert und sogar Geld für Argentinien ausgeliehen, Preise seit Eröffnung nicht erhöht. Absolut zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2015
10.0

Definately recommend this hostel if you like quiet. I had a wonderful time and the hosts were very welcoming!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
10.0

One of the best hostels I've ever been to. The staff are amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2015
9.1

Sehr nettes und super hilfsbereites Personal. Perfekte Lage um die Wasserfälle zu besuchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2015
9.7

Excelente hostel, muy limpio, bien cuidado, una atención de primera. Tremendamente recomendable. Eduardo, Valparaíso Chile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2015
9.7

Loved staying at this hostel! It was SO CLEAN! Showers were awesome, and the breakfast was AMAZING! Staff were very hepful and the location is great, right next to the bus stop.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2015
10.0

Je suis vraiment surpris par le rapport qualité prix, il est excellent ! Les chambres sont très propres, le petit déjeuner très fourni et succulent, mais ce que j'ai préféré c'est la qualité du personnel pour leurs conseils et leur gentillesse. Je recommande vraiment cette perle rare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.