Hostelworld.com

Iguana Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Iguana Hostel Located at Calle Chiapa de Corzo 16, Barrio el Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Iguana Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29220 Calle Chiapa de Corzo 16, Barrio el Cerrillo
93% 262
16.7417672 -92.6360074
Iguana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
10.0

Fab hostel close to the food market and the centre of town. Nice atmosphere and awesome people to chill and party with :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.1

El Iguana Hostel tiene una muy buena. Todo esta para que te sientes al mejor, se puede ir con un tour en todos los lugares principales del Chiapas, se puede tomar classe particular de espagnol, el staff es muy agradable. Pase 10 dias muy sympaticos en este hostel !! Lo recomiendo a todos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.9

Only two things I would mention is that there is no indoor social area. And as everyone working there was volunteers who didn't know the place inside out it was difficult for them to recommend/give information. But the the volunteers were so so nice and the garden is gorgeous - hammocks, music, sun. Plus scrummy breakfasts!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

Really nice place, super friendly staff, great (included) breakfast. Fully recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

I loved staying in the Iguana! I end up staying longer than I planned, which was because of the good and funny atmosphere, the delicious breakfast, the comfortable hammack area, the always friendly and helpful staff... If you are planning to visit beautiful San Cristobal I would highly recommend staying in this hostel! Its also super close to the city center and the Artesania market. Im sure I will come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2016
9.4

Cool little hostel, I had a cheap private room, staff were really friendly, hostel was in a quiet street but still not far from the main part of town. Good place to chill out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
29 Mar 2016
8.9

Great hostel - really fun staff and very cheap private rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Mar 2016
8.0

ADOのバスターミナルからは少し歩くが、観光の中心地に近く、市場もすぐ。朝食はフルーツとシリアルだけでなく、手作りの玉子と豆ペーストのタコスが出てきて美味しい。毎日清掃されていて快適。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Mar 2016
9.7

I enjoyed my stay here so much! Perhaps my favourite hostel ever. Funky and very genuinely friendly. Good beds in the dorm and great blankets for the chilly San Cristobal nights. Many nights there were activities organised, including a free tour of some parts of the city by the owner Rudi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarahcarroll91
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Mar 2016
10.0

Could not ask for a better hostel than Iguana. It is everything you could want, fabulous staff, comfortable homely beds, delicious fresh made breakfast every morning. We felt like part of the family from the moment we got there. Could have easily spent more time here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.