Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Igloo Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Igloo Backpackers Hostel Located at 100 Mansfield Road, , Nottingham.
Igloo Backpackers Hostel
England
Nottingham NG1 3HD 100 Mansfield Road
88% 609
52.9607246 -1.1499380
Igloo Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2016
9.7

Had an excellent stay here! Free luggage store, very close to the bus stop and the town center, and lovely, accommodating staff. Also free tea and coffee doesn't go amiss.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.0

Sehr freundliche und hilfreiche Leute am Tresen , man ist sehr um Sauberkeit bemüht und erreicht sie auch wo es geht, die Teppiche stinken halt, die Betten sind sehr quietschig und wackelig, die Straße vor der Tür recht laut mit der offenbar beliebten Kneipe, das Haus selber hellhörig .. Die Stimmung insgesamt ist sehr freundlich , nebenan ein großer TESCO, der Kühlschrank und kochzeugs voll ausreichend , bröselkaffee und Tee für free:) allet jut dort

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Tolles Hostel mit super netten Mitarbeitern! Zimmer waren echt schön und auch die Badezimmer waren toll ausgestattet :) Kommen auf jeden Fall wieder! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
9.1

lovely hostel & lovely people (: shared my room with three other volounteers who were super nice! the hostel was perfectly clean (although the wifi was not the fastest). I'd totally recommend it (:

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Lip 2016
8.3

Central location, good place to stay for a night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2016
10.0

Second time staying in this hostel. Thoroughly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.6

please fix shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.9

Alles in Ordnung, hätte lediglich gern ein Schließfach im Zimmer gehabt, man konnte allerdings wertvolle Gegenstände auch an der Rezeption einschließen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leannemcconnachie7991
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

The location of this hostel is ideal for the centre of Nottingham, I was there for the ice hockey play-offs and it was a 10 minute walk to the Motorpoint Arena. This isn't a "backpackers" hostel and there's little to no atmosphere which is fine if you're only there for a couple of days. The dorm I was in could have been a little nicer but was still functional. The bathrooms were clean and modern. Quite expensive for a hostel but obviously cheaper than any centre hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
8.3

It was a really friendly hostel with comfy beds and good facilities. It was easy to meet people which is a massive bonus. Only problem was the location was very far from the train station, and in an area I didn't feel super comfortable walking around alone at night in, which as a solo traveller can be annoying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.