Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Igloo Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
Igloo Backpackers Hostel Located at 100 Mansfield Road, , Nottingham.
Igloo Backpackers Hostel
England
Nottingham NG1 3HD 100 Mansfield Road
84% 614
52.9607246 -1.1499380
Igloo Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
4.9

This is probably the worst hostel I have ever stayed at and I won't be returning ever. The dorms are on the opposite side of the road from the reception that closed at 1am so they are not aware of anything going on there. Another guest complained of unauthorised people being given access to look for empty beds. I complained about a dirty kitchen dispute signs requesting cleanliness. 1 shower didn't work another sink had a broken tap. Plus points. TV and sofa in room. Parking available for cars

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Sie 2016
6.6

Wasn't very clean. There was a bloodied que-tip in the bathroom when I arrived, it was still there when I left several days later, and likely still there now. Internet would drop out for hour intervals, once going down at 9pm, and staying down till the next morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Sie 2016
8.9

Very friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • EricWith1C
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Sie 2016
7.7

Not the place you'd want to go to meet people, but it was still a great place to stay. Kitchen was nice and clean and everything went as expected.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Had an excellent stay here! Free luggage store, very close to the bus stop and the town center, and lovely, accommodating staff. Also free tea and coffee doesn't go amiss.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.0

Sehr freundliche und hilfreiche Leute am Tresen , man ist sehr um Sauberkeit bemüht und erreicht sie auch wo es geht, die Teppiche stinken halt, die Betten sind sehr quietschig und wackelig, die Straße vor der Tür recht laut mit der offenbar beliebten Kneipe, das Haus selber hellhörig .. Die Stimmung insgesamt ist sehr freundlich , nebenan ein großer TESCO, der Kühlschrank und kochzeugs voll ausreichend , bröselkaffee und Tee für free:) allet jut dort

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Tolles Hostel mit super netten Mitarbeitern! Zimmer waren echt schön und auch die Badezimmer waren toll ausgestattet :) Kommen auf jeden Fall wieder! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
9.1

lovely hostel & lovely people (: shared my room with three other volounteers who were super nice! the hostel was perfectly clean (although the wifi was not the fastest). I'd totally recommend it (:

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Lip 2016
8.3

Central location, good place to stay for a night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2016
10.0

Second time staying in this hostel. Thoroughly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.