Hostelworld.com

INOUT Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
INOUT Hostel Located at Major del Rectoret, 2, , Barcelona.
INOUT Hostel
Spain
Barcelona 08017 Major del Rectoret, 2
82% 1481
41.4225606 2.0969241
INOUT Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
4.9

This hostel was definitely not on my favorites list. the attitude of the staff was horrible, and they always seemed inconvenienced by questions. Check-in is at 2:00, but I arrived at 2:45 and my bed hadn't been made yet. In my room for 12 people, there is one shower and toilet connected so you can't use the toilet if someone else is in the shower. You have to buy sheets and the hostel is an 8-minute uphill hike from the train station. In the day it's not bad, but can be scary at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2016
7.7

Auberge un peu à l'écart de la ville mais bien desservie par les lignes S1 et S2, permet de profiter d'un peu plus de calme. Propreté des salles de bain qui pourrait être améliorée. Personnel agréable et accueillant. Petit déjeuner inclus un vrai plus même si plutôt simple. Séjour globalement agréable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
9 Maj 2016
9.4

EXPERIENCIA INIGUALABLE, CON ATENCION ESPECIAL, COMO ESPECIAL ELLOS. RE-CO-MEN-DA-BLE !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwadelupa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.1

Rien à dire super pour le prix et l'accueil , avec des services de qualité !! À essayer 💯💯💯

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Kwi 2016
6.6

Un peu chelou. Bien pour se reposer dans la nature. Pdj inclus

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Excellent hostel! at a quiet, beautiful side of Barcelona, with a lovely staff and a cool environment. I had fun and relaxed :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Nos trataron genial incluso aunque llegáramos antes de la hora de entrada nos dejaron ducharnos y dejar nuestras cosas allí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Me encantó, la gente que lo atiende es muy especial, buscan tratarte de lo mejor, el hostal es muy grande, tiene 3 edificios, uno tiene la recepción, otro el restaurante y otro la alberca, las habitaciones tienen los baños enormes y cómodos, todo muy limpio, bonito, el desayuno está decente, su único detalle es que no hay wifi en las habitaciones del primer edificio y que para llegar a él hay que caminar mucho y en subida, es agotador, estás a 15 min.en ferrocarril del Centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

Great hostel, perfect if you are going to be more than three days on Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
7.7

Nice country location out of the city center. Fairly good facilities. Free breakfast but don't dare ask for 2 donuts as there is a strict limit of only 1 :-) Not really a lot of choice for a vegetarian.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.