Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

INOUT Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
INOUT Hostel Located at Major del Rectoret, 2, , Barcelona.
INOUT Hostel
Spain
Barcelona 08017 Major del Rectoret, 2
79% 1596
41.4225606 2.0969241
INOUT Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
9.7

I had so much fun here that I ended up staying for 12 nights. Facilities clean and comfy. Its a large property with 3 separate buildings, each having their own purpose, including a restaurant with included breakfast, and a large amount of food for dinner, for 7€. Great deal on bottled water. Also, there is a lovely lap pool, not too deep, but worth the swim in the heat of the summer. Overall, the staff was lovely and very helpful, always making sure I felt welcomed and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Personnel très souriant, disposition des chambres agréable, très propre...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
6.9

El desayuno un poco "pobre", faltaría más variedad en cereales y fruta y el poder repetir de todo. El hecho de que los edificios estén separados está bien pero a la vez con tanta cuesta....Por lo demás, una iniciativa muy bonita y satisfactoria, por ver a toda esta gente integrada!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

Um pouco distante do centro, mas um local nuito Gostoso com preços acessiveis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

Wir waren über ein verlängertes Wochenende im InOut Hostel Barcelona und sind wirklich sehr zufrieden. Es gab kostenloses schnelles WLAN, einen Pool, bequeme Betten und große Badezimmer. Vor der Anreise hatten wir uns etwas Gedanken gemacht was wir von einem kostenlosen spanische, Frühstück erwarten können, aber auch diese Sorge war unberechtigt. Nervig war allein die Lage etwas nördlich von Barcelona, da die Anreise aufgrund von Streckenarbeiten und Schienenersatzverkehr sehr beschwerlich wurde

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

This hostel seems like summer camp. It is in a beautiful and peaceful bucolic setting. Although it feels a world apart from the city, it was not difficult to travel there on local train, and it is in zone one, so the T10 pass gets you there. The restaurant is quite pleasant and reasonably priced, but guests should be forewarned that if they prefer to cook for themselves that the facilities for that are pretty minimal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
9.7

Excelente, muy buen lugar para pasar la noche, lo mejor: el entorno y sobre todo el personal que es muy amable y eficiente, lo peor es que en las habitacione la gente a veces no respeta y hace ruidos por la noche, pero del resto fantástico el hotel y el ambiente del restaurante

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

Inout hostel es genial si estas buscando un lugar tranquilo en la naturaleza , fuera de la ciudad- esta a media hora del centro en metro. El personal muy majos y el ambiente genial, fresco, relajante y hermoso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.6

Great place to stay for your money. Be warned that it is not walking distance from anything other than the metro and the hostel restaurant (which is delicious). The hill, before the hostel, is not so bad if you go while the day is cool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.3

Il posto è molto bello un po fuori Barcellona ma si respira aria buona e c è un bel panorama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.