Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

INOUT Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
3.1

Nada es lo que parece, te alquilan las sabanas, toallas y el desayuno es un desastre. Una noche y me fui es espantoso !!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Sie 2017
10.0

Excellent staff, clean place. Lot of nature, With the money we help the people. Great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
2.6

This place was terrible. Customer service is an unknown amenity.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
2.0

Just plain horrible. Too far away from the city and far from the train station (you have to walk waaay up hill, so prepare yourself if you have heavy luggage. Its not a hostel, its an "Albergue". They charge you for the sheets and towels (ridiculous), you DONT have wifi on the bedrooms, only at reception and "restaurant". The kitchen its open until 00am, then you are force to buy food to them. There is no shop close by to buy anything. Avoid this place. There are much better ones!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
7.7

The area is really beautiful! If it hadn't been so hot I wouldn't gone exploring more but I was only there one night and did not have time. The location is a little confusing to get to but once you get there it's pretty comfortable. The pool was great! Met some really awesome people there who I will stay in touch with. Only bummer is that you have to pay 2 euro for clean sheets if you are staying less than 3 nights which I didn't realize. Also, it's a 20-30min metro ride to downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
9.4

This is was a very sporty themed hostel, gym next door superb facilities. Quite pricy but adequate for the city I guess! Close to the metro and easy access into the centre! Desideas -soundcloud

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2017
8.6

Personale molto disponibile, in seguito allo smarrimento della mia valigia in ostello si sono dimostrati molto disponibili ad aiutarmi nel rispedirmela

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
8.3

Organisation wasn't so good when it came to rooms because I had to change twice in one short stay. Also the group of young French school kids were basically screaming in the hallways and had no regard for other guests and neither the chaperones or staff said anything. Otherwise it is very beautiful and breakfast was pretty good and the location was beautiful even though it was far out of the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Lip 2017
6.9

The cups in the morning for the coffee were all dirty

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lip 2017
7.4

El acceso desde el tren es bastante complicado y más si traes equipaje, llegué por la madrugada y está muy solo y obscuro, los lockers son muy amplios, las camas cómodas, pero no hay ventilación, los baños y regaderas estaban poco sucios, el desayuno te lo racionan, el personal es muy amable, tanto en el restaurante (que es 24 horas) como en la recepción. Es un lugar maravilloso fuera del bullicio de la ciudad. Pero bastante lejos del centro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.