Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

INOUT Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
INOUT Hostel Located at Major del Rectoret, 2, , Barcelona.
INOUT Hostel
Spain
Barcelona 08017 Major del Rectoret, 2
80% 1624
41.4225606 2.0969241
INOUT Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.1

Nice, big hostel in a great location. Lots of room to sit downstairs, and a good breakfast ! We stayed in a private room, which was very nice and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
5.1

La ubicación es pésima si lo que quieres es conocer la ciudad, hay que subir 500 m a pie desde la estación del tren, el personal que me atendio fue poco amable

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

This is a great hostel, such a nice retreat but yet easy to access the city. Great place to start the day. It takes a walk up a fairly steep hill though, so not for everybody. I keep coming back though and will again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
9.4

Excelente staff, lindas vistas para disfrutar a pocas estaciones de tren de Barcelona. Y no olvidar que siempre q desees te puedes dar un amable baño de piscina. Gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2016
8.6

Uno degli ostelli più belli dove sono stato. Il personale è stato molto accogliente ed è bello vedere che la maggior parte dei dipendenti sono diversamente abili. Il posto era pulitissimo,solo in camera un problema di tubature faceva sembrare il bagno una fogna,ma era pulito! Posto stupendo,piscina bellissima,tutto perfetto. Si mangia tutto il giorno x 7 euro a buffet,anche alle 4 della mattina. L'unica pecca è la distanza dal centro,ma già su sapeva.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

Un buen sitio para relajarse, aislado de la ciudad pero cerca de ella a la vez y con buena comunicacion! Solo estuve un dia, pero me encanto el sitio! Muy buen ambiente y con camas comodas para dormir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
9.7

This place is probably one of the best kept secrets in Barcelona. It's a little bit out of town but right next to a metro which takes about 20 minutes. It you like to visit a city but also be able to escape then this is the place for you. It's slightly in the foot hills that surround the city and it's amazingly relaxing and chilled out. Fantastic facilities , internet washing machine , swimming and a restaurant and also kitchen for doing your own food. Incredible value .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Wrz 2016
6.9

Mattress were really warn out and had the metal bar from bunk digging into you very uncomfortable. Lockers were broken so unsafe. A bit of a journey from the airport. A plus would be the pool and free breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.0

While the staff was so friendly and helpful, and the grounds of the hostel were much nicer than any hostel I've seen, the location isn't ideal for people wanting to be near major attractions of Barcelona. Everything is about an hour away by metro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Wrz 2016
9.1

Un hotel que me gusto Integracion Laboral porque la mayoria eran personas con Sindrome de Down..!! El hostal esta alejado del centro pero rodeado de la naturaleza y ademas queda cerca la estación de tren...!! La comida muy buena! Parqueo grande y gratis, cuenta con una piscina grande y muy bonita. La habitación es grande adaptada para discapacitados, lo que no me gustó es que salia mal olor del baño y que hacia mucho calor, deberian de considerar poner mas ventiladores o aire acondicionado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.