Hostelworld.com

INOUT Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
INOUT Hostel Located at Major del Rectoret, 2, , Barcelona.
INOUT Hostel
Spain
Barcelona 08017 Major del Rectoret, 2
83% 1471
41.4225606 2.0969241
INOUT Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Excellent hostel! at a quiet, beautiful side of Barcelona, with a lovely staff and a cool environment. I had fun and relaxed :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Nos trataron genial incluso aunque llegáramos antes de la hora de entrada nos dejaron ducharnos y dejar nuestras cosas allí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Me encantó, la gente que lo atiende es muy especial, buscan tratarte de lo mejor, el hostal es muy grande, tiene 3 edificios, uno tiene la recepción, otro el restaurante y otro la alberca, las habitaciones tienen los baños enormes y cómodos, todo muy limpio, bonito, el desayuno está decente, su único detalle es que no hay wifi en las habitaciones del primer edificio y que para llegar a él hay que caminar mucho y en subida, es agotador, estás a 15 min.en ferrocarril del Centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

Great hostel, perfect if you are going to be more than three days on Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
7.7

Nice country location out of the city center. Fairly good facilities. Free breakfast but don't dare ask for 2 donuts as there is a strict limit of only 1 :-) Not really a lot of choice for a vegetarian.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
8.9

Un lugar bastante bueno, con valor y compromiso social, un poco alejado del centro de Barcelona pero en media hora ya estàs ahì, ademàs de que el transporte público de pasar hasta noche. Muy tranquilo, buen servicio y excelente relacion calidad-precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

Si se busca tranquilidad y un sitio tranquilo en el monte es el sitio ideal. Si quieres estar en Barcelona en la zona de marcha y fiesta no lo recomiendo. Este hostel hace una labor social ya que la mayoria de empleados tienen algun tipo de discapacidad pero se esfuerzan al 200% en agradarte y ayudar, es gente mas educada que algunos hotel de 3 estrellas que he estado. Muy bien por este hostal y su funcion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
10 Mar 2016
6.9

Well, if you like basic stuff, that's a place to stay for you. Actually, the surrounding is supernice, people working there are really friendly and yeah, the project makes supersense (disabled people working there)...nevertheless, I would not stay there again. Showers worked poorly, the toilet was kind of broken and smelled horrible (and you had that smell when taking a shower since it was right next to it. Also yeah, they have a kitchen for use but it is only open four hours a day...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lut 2016
9.7

WOW. I'm really impress by this hostel. People who works there are really amazing ! It really cool to see that People with low habilities can work. Thy are able to work and be in the community. I had a great stay there, the Location is amazing cause it is in the Woods and it is really when you want to be ''out of the city'' and breathe better for a while. I would definitively recommand this hostel for everyone who wants to relax and have a peaceful time. Continue on this way, it is dif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Jelcombe
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
19 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Szczególne miejsce w parku narodowym, zaledwie 15 minut od Barcelony metrem. Idealne dla turystyki pieszej, spotkanie podobnie myślących ludzi i po prostu relaks. Wziąć jedzenie ze sobą, ponieważ restauracja jest w najlepszym razie średnie. Jednakże, jeśli nie są przygotowane, to nie jest trudne, aby wrócić do Barcy za dostawy. Polecam ludziom, którzy chcą spokoju i ciszy, aby sprawdzić to miejsce. Nie tyle "chłopcy / chłopcy w trasie 'typów lub tych, którzy chcą się bawić ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.