Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

INOUT Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1755 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
4.9

HOLA BUENAS COMENTO LO QUE ME PARECE...... PRIMERO EL TEMA DEL PAGO ES MUY MALO , TE COBRAN CUANDO HACES LA RESERVA Y LUEGO CUANDO LLEGAS , TIENES QUE PAGAR DE NUEVO , SIN QUE TE REITEGREN EL ANTERIOR PAGO, OSEA PAGAS DOS VECES Y LUEGO A LOS DIAS TE REINTEGRAN EL PRIMER PAGO ..... Y NO ME COICIDIERON ... NO ERA EL MISMO IMPORTE, OSEA CAMBIO EL PRECIO POR MUY POQUITO PERO ME LO CAMBIARON SIN PREVIO AVISO .... SEGUNDO , NOS HAN COBRADO TODO , TOALLA, SABANAS ........SIGUE

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
2.0

do not book here if you look dress somewhat nice or are rich. i was robbed. sleep with you belongings on you. i would only recommmend if you are completely stranded and you must keep belongins on your person

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Cze 2017
8.0

Muy alejada de la la estación de metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jackoanderson93
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2017
6.6

Had a bar with cold cheep beer and a nice pool although the place could do with a little TLC. The staff were all fluent in English which was nice as I spoke no Spanish but a bit hit and miss on the friendliness.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Cze 2017
7.4

El hostal está muy bien, sólo hay que tener presente que se encuentra alejado de Barcelona, como a media hora del centro. Muy agradable el ambiente, la piscina y bonito el tema de las personas con discapacidad que trabajan allí. Sin embargo, tuve la pésima experiencia de que en mi segunda noche me acomodaron por error en una habitación llena, quedó en evidencia las deficiencias administrativas del hostal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.4

Me ha encantado el hostal, debía estar en BCN y buscaba un lugar donde quedarme con buena relación calidad/precio y con este hostal he dado con lo quería :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.7

I definietly want to come back!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.7

Très bien situé au calme et pour le prix au top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
7.7

Lost my wallet at the site. Staff was somewhat helpful but didn't do much with efforts on looking further into it. Location is gorgeous. A little bit of a walk, but worth the view if you like nature

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2017
5.4

All you can eat buffet was only one piece of toast/muffin/donut. Staff was rude regarding policy. Bathrooms smelled rancid. Rooms were very hot. Pay extra for sheets. Had to hike to top of mountain to get there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.