Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

IHSP Chicago Hostel at Damen CTA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
IHSP Chicago Hostel at Damen CTA Located at 1616 N. Damen Ave, CTA Blue Line, Chicago.
IHSP Chicago Hostel at Damen CTA
USA
Chicago Illinois 60647 1616 N. Damen Ave, CTA Blue Line
91% 1316
41.9110482 -87.6776066
IHSP Chicago Hostel at Damen CTA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
7.7

Belle auberge, belle ambiance. Le déjeuner est très bon et contient différents mets (crêpes, gruau, toast etc). La terrasse sur le toit est vraiment sympathique. L'emplacement laisse à désirer. Le quartier est rempli de boutiques et de restos mais il reste tout de même un peu étrange. L'auberge est situé à l'extérieur du centre-ville. Prenez le transport en commun pour y aller, l'autoroute est congestionnée en permanence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
9.4

I really enjoyed my stay in the hostel! You can get really fast to the city center, there are lots of great bars around and the rooftop is just amazing! The people are great and the atmosphere is wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
7.4

Good value for money, well maintained, nice and clean. Pao, Jeff, Paul and Meg were great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

Great Location and Great service! I highly recommend here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ryanpedersen87
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Excellent location and awesome staff! Breakfast was the best I've had in a while. Showers are hot and the rooftop terrace is a great hangout. I would definately stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

I absolutely loved every single moment I spent here. I will defiantly come back again one day

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JCodazzi
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Estaba bien ubicado cerca de la blue line. Lo malo es que la recepción no es 24 hs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
7.7

I didn't understand the need to pay $5 cash deposit for room key. Especially since I paid with credit card. Night reception staff not friendly & unprofessional. He was chewing a wad of gum during my check in and tour. Although very clean, the rooms and facilities reminded me of well lived in college dorms or a sorority/fraternity house (mix-matched). Do not expect the sophistication of a European hostel/guest haus or b&b. Clean cheap place to sleep. Close to blue line, restaurants & bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Great stay here! Definitely recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.4

Great location near all modes of public transportation. The staff was exceptionally welcoming and attentive. If I'm again in the area and need a place to stay overnight, I'll know exactly where I'm staying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.