Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hvar Out Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Hvar Out Hostel Located at Burak 32, , Hvar.
Hvar Out Hostel
Croatia
Hvar 21450 Burak 32
86% 376
43.1707566 16.4413833
Hvar Out Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2016
8.0

Good accomodation for a few days in Hvar. Air conditioning was great, common area (located at the terrace) helped to meet people. They organize a free pub crawl which is enjoyable. They only con I can say is I lost my towel there without any reason but overall it was nice to stay there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2016
9.4

Great place, the staff made the experience excellent, very helpful and friendly, definetely will miss that crew. They are quite fun and very supportive. Open social area is small but does the job. Hope to come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
13 Lip 2016
8.6

Small fun hostel run by other travellers.. perfect location.. all good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
9.7

Was a great hostel, very social and easy to meet people. The staff were great and really helpful, willing to go out of their way to help. Highly recommend to anyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
7.7

Friendly and helpful staff, our roomed bathroom weren't cleaned in the three days we spent here though. Other wise was fine and in a great location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.4

L'auberge de jeunesse est très bien située, à proximité de bars, restaurants, etc.. Un endroit idéale pour faire la fête entre amis! Les hôtes sont toujours disponibles pour aider et conseiller. L'ambiance dans l'auberge de jeunesse était geniale! Je vous la conseille vivement!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
8.3

Good stay, terrace was very sociable and kitchen was clean and useful. Staff very friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Lip 2016
8.9

Fun hostel, good atmosphere, easy to meet people! Would definitely recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lip 2016
6.0

배낭여행분들이나 해수욕 자전거 라이딩 하실 분들은 오시면 별로일거에요. 12인실은 특히..화장실 냄새와 락스 냄새가 빠지지 않고, 시트도 5시가 되어야 갈아주는.. 직원들은 매우친절하지만 서비스는 그닥. 부엌8시부터인데 시간지키지 않고, 냉장고 비좁고 부엌작아요. 클럽가시는 분들이나 하루만 보내시는 분들에게 추천해요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • holyannagarcia544
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.9

Very good localisation, 2 min from the ferry! The staff is nice, good atmosphere, cool terrace with amazing view and there is air conditioning But beedrooms are small and there is just 2 showers for all the hostel :s

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.