Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hvar Out Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2017
9.4

Excelente hostal, muy bien ubicado, el personal muy amable y atento. Piezas limpias y cómodas. Los espacios comunes son un poco pequeños sobre todo cuando se juntan todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
9.1

Super friendly and helpful staff and great location, the terrace is awesome to hang out and eat dinner on Not the cleanest place you'll ever stay but does the job and super affordable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sie 2017
9.7

Endroit génial! Dans notre chambre de 4, bien de l'espace et sdb privée, toujours propre! Cuisine bien équipée et belle terrasse avec vue superbe. Personnel présent avec toujours une petite phrase gentille. Ambiance joviale avec plein de rencontres possibles, facilitées par la terrasse. Le calme est cependant respecté pendant la nuit. Top!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
6.3

While the staff were lovely and we had a great time with the other guest, the 12 bed dorm we were in had serious water damage, mold and was damp throughout. There was evidence of water damage in other parts of the hostel as well and a bad smell. Had we be staying longer than 2 nights I would have found somewhere else to stay, major repairs are needed to the building. Such a shame as the location was perfect!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Sie 2017
9.7

the hostel has an amanzing location, it's near to the main street where you can find the bars and restaurants and it's also really close to the ferry, so you don't have to carry your luggage fot too long to get there! Also, is very clean and has a very cosy kitchen with a comun area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
9.4

Muy buen hostal, el único problema era el wifi, el cual era bastante lento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
4.6

Good location, friendly staff and that's where the positives end. The room was dirty, mould everywhere. There was a leak, lockers were provided but not everyone had a key. The bathroom facility was dirty also. Needs to be revamped badly. We paid a lot of money for a below average hostel, not worth the money!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.6

We Loved our stay at Hvar out hostel, the staff were lovely and the whole atmosphere was great. The bathrooms were a little shabby but everything worked fine. It's in a great location just a short walk to the main square and the harbour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • babsverbeek920
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Sie 2017
8.0

Vriendelijke mensen en top locatie! Je bent overal heel snel. De dorm waar ik zat was echter aan een update toe; de vloer kwam omhoog en sprong er uit. Goede tips gekregen van het personeel. Zeker een aanrader.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sie 2017
8.9

Great staff, very helpful and friendly. Beds were comfortable. Not many bathrooms but that seems to be the case in Croatia, it's in an old building. I didn't have to wait long at any point. Great location. Air con in rooms. Would stay again. Thanks team!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×