Hostelworld.com

Hush Hostel Moda

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hectorbh28
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Excelente lugar la ubicación perfecta para estar en un lugar de ambiente y al mismo tiempo seguro lo recomiendo 100% aparte incluye un desayuno completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
5.7

This hostel is definitely too expensive for what it provides. Run by foreigners, no Turkish flair at all...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • canadianjay
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Paź 2016
8.9

Great location close to bus station and ferry port so really easy to get around Istanbul from here. The staff were also very helpful with everything we asked them for. The rooftop bar/kitchen are also really nice and the breakfast is a nice bonus. The only setback was it gets lots of street noise due to its location next to bars and restaurants. Bring some ear plugs and you will sleep tight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Alexbellink
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Paź 2016
10.0

Stayed at this hostel twice during two trips to Istanbul. Right in the center of the pedestrian street of Moda you'll find everything you need! Also a close walk to the ferry to the European side.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
9.4

Hush Hostel Moda is located right in the middle of a cool bar district in Kadakoy. If you're looking for a place to visit the main tourist sites I wouldn't recommend it but for a different experience for a couple nights this place is perfect. The beds were probably the comfiest I've ever had in a hostel and the breakfast in the morning is great too. Only complaint is that no one cleaned the bathroom between the two nights I was. Could do with having a pub crawl too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
10.0

Superbe auberge, très bien placé, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Remarkable location - first of all the Sabiha airport shuttle goes to Kadikoy, second of all there is a ferry boat that goes almost anywhere in Istanbul from Kadikoy, buses and small dolmush that goes theough small streets. So many shops, cafes and nargile!!! Hostel - super cute, quiet and the terrace, what a view!!!! Get to breakfast before 9am, before things run out!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
10.0

beautiful nice hostel with a beautiful roof top. Greta place to meet travellers and go out for a drink.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.