Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hush Hostel Moda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • raphaelbruggeman3164
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
4.3

La chambre 402 possede une fenetre opaque qui donne sur le couloir, sans rideau, une ouverture dans le mur pour l'aeration qui donne également sur le couloir, et surtout sur les toilettes. Nous avons pu savourer le doux bruit de l'urine qui se deverse dans les toilettes toute la nuit, avec la lumière du couloir qui s'allume à chaque fois que quelqu'un y passe. Nous étions également à coté de la porte du bar, donc les allées et venues ont été nombreuses, bruyantes. personnel antipatique.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
9.4

Perfect location, close to metro and sea ferries, but not very quiet area. Super friendly and helpful staff, clean rooms and bathrooms. Amazing view from the rooftop.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • crazyjunwi
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

완전 안전한 거리에 있구요 방도 완전 깨끗합니다 아침도 맛있구요 바로 근처에 지하철역도 있고 boat역도 있어요 다시온다면 여기서 지낼거 같네요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Kwi 2017
9.1

The hostel is located in a nice neighborhood with a lot of restaurants and bar. The breakfast on the rooftop is really nice. The staff is so friendly and helpful, thank you again for your help Nazli ;) And Javier, stay the same smiling guy with your good spirit ;) I would definitely recommend this place for people who want to stay in Kadikoy for a good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2017
9.7

We enjoyed our stay very much. The people at the bar and reception are awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Lut 2017
7.7

The staffs are really friendly and nice. The hostel is located in Kadikoy, a very merry place to feel the culture of Istanbul. But because of that, at night it is very noisy, given the the sound proofing of the building is not good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lut 2017
7.1

Perfect location if you would like to explore Asian part of Istanbul or a night out in Asia. Staff on arrival seemed a bit unprepared but sure with more practice she will be an asset. Room was rather mini so not much room to move and bed needs a change rather now than later. Shared toilet and showers are too close to rooms so not much of a noise isolation neither steam isolation but there is hot water for 24hours and kept really clean and tidy. Overall ok experience

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hectorbh28
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Excelente lugar la ubicación perfecta para estar en un lugar de ambiente y al mismo tiempo seguro lo recomiendo 100% aparte incluye un desayuno completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.