Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.7
Houston International Hostel Located at 5302 Crawford St., Texas, Houston.
Houston International Hostel
USA
Houston Texas 77004 5302 Crawford St., Texas
68% 242
29.7246943 -95.3831934
Houston International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Carfred
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.9

Agradable ambien y buen trato por las personas a cargo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2016
7.1

Nice enough hostel, close to public transport. The staff were really friendly & helpful, although it's worth noting that the office is only open from 8-11am & then from 5-11pm. When I read that in their information section, I hadn't realised that meant there were literally no staff around for 6 hours to check you in or help you out, which when I arrived was a little frustrating! However, the staff that did work there were great. It was a large room, with external bathrooms - all relatively clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Cze 2016
3.7

Sale de chez sale. Puces de lit, vitres brisées, cafards, salles de bain crades, aucune protection pour vos affaires, ni allez pas. J'avais lu des commentaires négatifs, je n'ai pas voulu y faire attention, erreur. A éviter.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
4.6

This hostel is very bad. I don´t recommend to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2016
6.0

nice people, good location, could do with new carpet or even just a shampoo. beds were fine, got a good sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Kwi 2016
6.0

This hostel has potential but needs a serious update. The whole place has clearly not had anything done to it since the 80s. Everything just looks unclean ( I saw it being cleaned but there is years of grime that will not go away without redecoration). The location is very good though, right by the museum's and a tram line. There is no security, no lockers and no lock on dorms and front door, someone could walk right to the dorms without being stopped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
7.4

Es una casa antigua, no es lindo ni hay un gran ambiente, por lo menos en mi estadía casi no había gente, era como que estaba sólo todo el tiempo, pero así y todo la ubicación es buena, tenés el tren a un par de cuadras que va al down town, los museos todos cerca, el staff muy buena onda. El barrio muy lindo y tranquilo, como todo houston.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
5.1

They need to fix their issues immediately. Close off the bathroom that is a safety issue. It's missing a bathtub. Hole in floor. They should probably focus on the bed bug issue as well. There is an infestation. They also charged less than they advertise on this page. I didn't mind that, but now i know why. I've had to make sure I didn't bring ANY hikers home.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • matt1991
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Kwi 2016
6.6

Good location, great value, staff were really friendly and helpful but the facility's and cleanliness leave a bit to be desired.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Kwi 2016
8.9

Great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.