Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.4
Houston International Hostel Located at 5302 Crawford St., Texas, Houston.
Houston International Hostel
USA
Houston Texas 77004 5302 Crawford St., Texas
68% 235
29.7246943 -95.3831934
Houston International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
6.0

nice people, good location, could do with new carpet or even just a shampoo. beds were fine, got a good sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
7.4

Es una casa antigua, no es lindo ni hay un gran ambiente, por lo menos en mi estadía casi no había gente, era como que estaba sólo todo el tiempo, pero así y todo la ubicación es buena, tenés el tren a un par de cuadras que va al down town, los museos todos cerca, el staff muy buena onda. El barrio muy lindo y tranquilo, como todo houston.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
5.1

They need to fix their issues immediately. Close off the bathroom that is a safety issue. It's missing a bathtub. Hole in floor. They should probably focus on the bed bug issue as well. There is an infestation. They also charged less than they advertise on this page. I didn't mind that, but now i know why. I've had to make sure I didn't bring ANY hikers home.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • matt1991
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Kwi 2016
6.6

Good location, great value, staff were really friendly and helpful but the facility's and cleanliness leave a bit to be desired.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lut 2016
6.6

Not the cleanest but, the facilities were good and Chris was extremely helpful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymaliśmy się na 3 dni w drodze do Nowego Orleanu i bardzo mi się podobało, Chris był doskonałym gospodarzem i nawet trzymali nasze kosztowności bezpiecznie podczas naszego pobytu - hostel jest także w ładnej okolicy w pobliżu dzielnicy muzeów, znalazłem to idealnie czyste dobrem udogodnienia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
5.7

I'm sorry to say that the place was really run-down and dirty. I mean, it was $16 a night, which is a good price, but i would expect the place to be in better shape even if it's a cheap place. But staff was good, and it's walking distance to everything fun.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
6.3

Dirty. Windowsills, floors, carpet, just looks run down. I almost fell down the stairs because the boards were breaking under the carpet. Shower head holder was broken- you have to hold the sprayer while showering. Made me think of a 70's flop that was never kept up. The staff was friendly! =)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Gru 2015
9.1

I don't why there are so many bad reviews, I had a great time here. Chris and Elena ( I can't remember her name exactly, I'm sorry if I got it wrong) who work at here have been very nice to me, and people who lived here are very friendly, I've made some friends. This hostel maybe a little old but I like this place. And the location is really good, you couldn't ask for more at this price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Gru 2015
7.4

Great location for museum district

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.