Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 5.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 5.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.6
Houston International Hostel Located at 5302 Crawford St., Texas, Houston.
Houston International Hostel
USA
Houston Texas 77004 5302 Crawford St., Texas
68% 233
29.7246943 -95.3831934
Houston International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
5.1

They need to fix their issues immediately. Close off the bathroom that is a safety issue. It's missing a bathtub. Hole in floor. They should probably focus on the bed bug issue as well. There is an infestation. They also charged less than they advertise on this page. I didn't mind that, but now i know why. I've had to make sure I didn't bring ANY hikers home.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • matt1991
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Kwi 2016
6.6

Good location, great value, staff were really friendly and helpful but the facility's and cleanliness leave a bit to be desired.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lut 2016
6.6

Not the cleanest but, the facilities were good and Chris was extremely helpful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymaliśmy się na 3 dni w drodze do Nowego Orleanu i bardzo mi się podobało, Chris był doskonałym gospodarzem i nawet trzymali nasze kosztowności bezpiecznie podczas naszego pobytu - hostel jest także w ładnej okolicy w pobliżu dzielnicy muzeów, znalazłem to idealnie czyste dobrem udogodnienia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
5.7

I'm sorry to say that the place was really run-down and dirty. I mean, it was $16 a night, which is a good price, but i would expect the place to be in better shape even if it's a cheap place. But staff was good, and it's walking distance to everything fun.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
6.3

Dirty. Windowsills, floors, carpet, just looks run down. I almost fell down the stairs because the boards were breaking under the carpet. Shower head holder was broken- you have to hold the sprayer while showering. Made me think of a 70's flop that was never kept up. The staff was friendly! =)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Gru 2015
9.1

I don't why there are so many bad reviews, I had a great time here. Chris and Elena ( I can't remember her name exactly, I'm sorry if I got it wrong) who work at here have been very nice to me, and people who lived here are very friendly, I've made some friends. This hostel maybe a little old but I like this place. And the location is really good, you couldn't ask for more at this price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Gru 2015
7.4

Great location for museum district

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Gru 2015
3.1

No atmosphere and very dirty. Shower was filthy. Very disappointing.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Lis 2015
3.1

Muy sucio, pase una de las peores noches de mis vacaciones porque tenían chinches y pulgas las camas, cambie 3 veces de cama en la noche y ninguna limpia de chinches. Terminé durmiendo en la sala y con muchas ronchas en todo el cuerpo. El personal de limpieza es inexistente y la casa/hostal no es confortable entre tanto desorden. Es muy barato pero no lo vale, hubiese gustado tener más opciones anticipadas que ese horrible lugar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.