Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

A great place to stay! Friendly people and comfortable accommodations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.4

Good choice for economic consideration and location. Better booking directly on their website, much cheaper.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
8.3

The place needs an update badly. Besides that my time here was awesome. Walking distance from Metro in all directions made not renting a car a breeze. Right smack in the Museum district gives any explorer a reason to wander around every day of their stay. Staff was friendly and fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
7.1

The staff was great very friendly, The place needs a lot more attention to cleanliness, the room I stayed in there was trash and socks left under the bed, etc. needs attention to deep cleaning as it is very dusty, I would not stay there again with is that dirty. also you can tell the outside of the building looks trashy, trash in the yard, etc. looks like they need some help to keep it cleaner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Gru 2016
9.1

It is a good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
5.4

There were about 30 different kinds of hair on the floor in the bathroom. The equiptment is old and worn and the kitchen is also quite discusting. The carpet smells. I mean, its only 15bucks but still... I won't stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Gru 2016
3.4

Pas de sécurité, pas de casier fourni pour les biens précieux (indisponible), portes hotel et chambres toujours ouvertes. Quartier lugubre et sans activité. Personnel inexistant, aucun effort d'accueil du voyageur, horaires d'ouverture non respectés. Aucune atmosphère, pas de musique, pas d'activité dans l'hotel, pas de décoration de noël, rien !! Cuisine mal équipée, sale, pas d'entretien, salles de bain jamais nettoyés, en travaux, horrible ... J'arrête là, je suis content d'être parti ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Gru 2016
6.9

Pretty good hostel, cheap and easy, value for money, fast internet in common area, but it's very dirty!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
6.6

This must have been a wonderful and magical place once, but it is considerably come down. While it is still a nice place, it was more than just a little dirty, especially the bathrooms were outright grimy. That's a pity.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
6.6

The house and staff could use some big and small improvement. I think simple change with updating website would help. (Hence mention key refundable fee and be VERY CLEAR on office hours.) I honestly think hours shouldn't be split like they are but I guess they are that way for staff convenience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.