Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Houston International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • shawnlee986610
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2017
4.3

Clean the hostel! I seen roaches in there!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Sie 2017
7.1

It's a family business. Don't expect anything much. But for the price, I can't complain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2017
6.9

It was a good hostel, no problems but nothing to make it special either. The staff did their job, everything worked, and it was acceptably clean. The location was alright, but you would have to get a taxi or an uber to get to the city. It's not a bad place to stay, but its not amazing either.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
9.1

Property is located in the Museum District which is a well kept and clean area of the city. Has so many wonderful intellectually stimulating variety of museum's to choose from. Staff extremely helpful with any needs. Great cooking facilities for those on a budget who cannot afford to dine out every day. Relaxed , friendly atmosphere, that I would most certainly return to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2017
4.9

Lage & Preis sind super. Aber ich habe in meinem Leben noch nie so ein heruntergekommenes, verschmutztes Hostel gesehen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Lip 2017
8.3

Looks incredibly creepy upon arrival but brightens up inside! Is really near the metro system so not difficult to get into town. Staff were great, Hostel was clean and fellow guests were friendly. Is definitely stay again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
6.9

It's okay dokay for just having a roof for the night. Nothing special other than that

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
7.7

It's in a really save part of Houston! I stayed there for one night. The stuff is nice and the rooms are big enough to put all the baggage in. It's not that clean but for the money totally fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2017
10.0

It's my home away from home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
5.7

Not clean. There are three bathrooms and two are out of order. The bunk bed seems old so there was a big noise when body moved. However the owner is nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.