Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

House Inn Backpacker

  • Calle Piura 520 Miraflores - Lima, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 39 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 39 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
House Inn Backpacker Located at Calle Piura 520 Miraflores - Lima, , Lima.
House Inn Backpacker
Peru
Lima Miraflores Calle Piura 520 Miraflores - Lima
75% 39
-12.1159493 -77.0323991
House Inn Backpacker
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
5.7

They didn't accept credit cards and the breakfast was not included unlike what's stated on the website. There weren't enough lockers for everyone in the room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • colshickman9244
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
10 Sie 2016
7.4

Good Wi-Fi, hot showers, safe and close to the main Miraflores touristy area. The staff member on my arrival was a decent chap

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
5.4

Mattresses were very uncomfortable you could feel whole wooden bed underneath. Fake advertisement. They'll tell u totally differemy thing that in the website. We had to fight for our breakfast as in the website the hostel was offering it and when we arrived they told us that we didn't have breakfast at all. Also we wanted to stayed one more night so one of the staff told us that it wasn't any problem with that and guess what happend next day? We have to leave! Staff were very rude

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Cze 2016
6.0

Definitely a good location, however, staff are mad, not in a good way. Kitchen was good and showers were ok, wifi was strong.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.9

立地は少しわかりづらいかもしれません。ミラフローレスの繁華街から少し遠いですが歩いて20分くらいです。 スタッフは英語が話せる人とスペイン語のみの人がいますが、いずれのスタッフも親切です。 時々トイレットペーパーが切れてることがあります。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
7.4

Its ok. Not the best atmosphere and the staff does not speak much English. Although they let me check in early which I really apreciated. Has a kitchen, dining area and the best where ok. Quite small rooms. Had hot showers which is quite a luxury in Peru, I would say.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Kwi 2016
8.9

Very close to beaches, restaurants and shops. Staff were very friendly and welcoming, even though we arrived very early in the morning we were let in and had hostel rules and breakfast routine explained. A really relaxed hostel, I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • abelgrc
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Kwi 2016
8.0

Buen lugar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Kwi 2016
8.3

Ottima qualita-prezzo, location mediocre, ottimo internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.