Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HotelHotel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2017
9.4

Super cooles hostel etwas ausserhalb seattle gelegen in einem coolen viertel. es war sauber, die mitarbeiter sehr freundlich. die zimmer waren sauber und stylisch, dass es keine lampe beim waschbecken hatte fand ich etwas fragwürdig. durch dass die zimmer anthrazit gestrichen sind sieht man auch nicht umbedingt viel trotz licht. eine laundry hats leider auch keine im hostel, ist aber ca. 7min entfernt. es hat mir trotz den kleinen mängel super gut gefallen und ich würde wieder dort hin gehn.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Wrz 2017
9.1

Great staff, super clean, nice location (rather quiet area, some bars and restaurants nearby, and bus 40 or 62 will get you to the downtown in less than 30 minutes)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Wrz 2017
8.3

The location in Fremont is great, the Hostel itself is nice, too. Staff were exceptionally friendly! I wouldn't suggest staying in a dorm with 7 other people, though. The room was a bit smelly and the distribution of power outlets was far from ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
9.1

Great place to stay. Would go back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
4.3

Overpriced for very basic bedrooms.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sie 2017
9.1

This is a fantastic little boutique type hostel, the decor was so quirky which was rather suited for the art district. It is a little but from downtown but can get in via bus or an Uber as little as $6. There are various pubs, restaurants, shops and a local supermarket where you can get all types of food. Hostel was very clean, get free breakfast, basic but brilliant, it is all you need. Only drawbacks where no laundry services and the rooms were warm and the fan did not cool down the room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Sie 2017
9.1

Warm. Not easy to get to downtown seattle

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
9.4

My favourite Hostel in Seattle! It's situated in Fremont but you have buses that take you downtown or wherever you want to go... the people and the neighbourhood there are great (and btw the breakfast is very good too)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
9.1

Really nice place, comfortable beds (not cots!), friendly staff, free breakfast, pleasant atmosphere! 5 shared bathrooms for approx 20 rooms so try to plan your shower/bath time. This may seem obvious to some people, but I thought I could share a bed with my child that was traveling with me, but they are a strict no on that. Had to purchase another bed, spending more money than planned.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2017
9.7

Ich würde dieses Hostel wirklich jedem empfehlen. Es liegt in einer tollen Nachbarschaft, etwas außerhalb, allerdings super mit dem Bus zu erreichen. Die Belegschaft ist super freundlich und es ist wirklich sauber. Die einzige Verbesserung, die ich hätte, wären andere Stockbetten. Man spürt leider jede Bewegung, die der andere macht. Aber wer das aus Hostels gewöhnt ist, braucht sich auch hier nicht zu sorgen. Tolles Hostel, nette Leute, schöne Gegend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×