Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HotelHotel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1033 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1033 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Maj 2017
10.0

Very cool and clean Hostel in a fancy area. Also very nice staff. They offered me breakfast when I arrived although I booked only the upcoming night. Sad that I went there for only one day, but maybe not the last one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.9

Great location, really friendly staff and nice amenities...only downside, the mixed bedrooms are a bit unaired which might become a bit of a problem in the summer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

GREAT! - looking forward to staying there again in Seattle

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
10.0

Highly recommend, the best hosteling experience I have so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johnrodezno995
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
10.0

Great location, friendly staff, and humble lodgings! Would definitely stay again and/or recommend to friends 👍🏽

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
9.1

I really enjoyed my stay, I had driven my van to Seattle & chose this hostel location instead of the downtown hostels so I could park on the street free & easily. The area was safe, had many fun places to eat & drink, little shops & services. The staff told me which bus & where to catch it to get downtown. The buses ran often & late into the night just a block & a half from the hostel. The hostel staff was very nice & helpful & the whole hostel was very clean but quite dark.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
10.0

I love this place, warm welcome and beutiful atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Maj 2017
9.1

Good free breakfast and nice cosey and clean dorms. Really helpful staff and good overall facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
9.7

In my view HotelHotel Hostel is one of the best hostels in the Pacific Northwest (I have seen a few there ;) ) Location, staff and cleanliness were superb. A cosy common room / area in addition to the cool kitchen would be the icing on the cake.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
9.4

良いと思います。シャワーも熱いお湯出てます。毎日清掃されて綺麗です。場所は中心地から、ちょっと離れてるけどダウンタウンに行くバスがたくさん出てます。hostelの周りも好きです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.