Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HotelHotel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Lip 2017
8.0

Staff was very friendly. The location is good and i consider it quite expensive but is one of the cheapest.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
9.4

Super leuk hostel, schoon en leuke sfeer. Wat mij betreft wel te ver van downtown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
9.4

Only here for 1 night but really enjoyed my stay. Modern hostel in cool district, easy transport links to downtown. Free breakfast, friendly staff and super safe too. Good vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

I only wished you had an elevator.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
10.0

Nice and relaxing place to stay in a great area of Seattle. This hostel is the peaceful alternative of the more party geared hostels downtown. The staff were incredibly nice. Looking forward to coming back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

Great place. Close to grocery, restaurants, coffee shops & pubs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
7.4

Die Philosophie einer Jugendherberge ist gut. Die Mannschaft war freundlich und hilfsbereit. Aber: wir hatten einen privatroom, ohne TV, kein Service, keine Klimaanlage, kein Fön, kein Duschgel, nur zwei Handtücher und keine Parkmöglichkeit, was in Seattle ein riesen Problem ist. Dafür durften wir aber 143,30USD pro Nacht bezahlen! Fazit: als Jugendherbergsliebhaber zu empfehlen, sonst nicht!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
10.0

初めてホステルというところに泊まりました。 想像以上にキレイで居心地が良く、スタッフも優しく愛想良くて過ごしやすかったです。 おしゃれな雰囲気の中ゆっくりくつろぐことが出来ました。 ふとんも思ってたよりふかふかでよく眠れました。外の音が少し気にはなりましたが疲れていたこともありぐっすりでした。 朝食のシリアルとフルーツも美味しかったです。 立地条件もダウンタウンから近くは無いですがバス停からはすぐですし少し歩くと水辺もあり、周りの雰囲気も良く私は好きでした。 ホステルに入るのにも部屋に入るのにもルームキーが必要ですし、夜遅くまで部屋の外でくつろいでいたのですが何分かに1回かはスタッフの方が見回りに行っていたりで警備も安心できると思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
9.7

I would say this is a must visit. The location is excellent with relatively low price bars and restaurants just minutes walk away. The whole Fremont area has a great vibe and the locals are very friendly. 30 minutes from central Seattle by cheap bus. The hostel itself has very comfy beds, gorgeous bathrooms, fast wifi, a well stocked kitchen and a nice morning breakfast. The staff are very good also. Stayed in the heat of summer and it was warm but easily bearable. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
8.6

This is a good hostel in a really lovely area of Seattle. Lots of great places to eat and see nearby. The only slight issue was my bed was incredibly squeaky, which got annoying during the night. The bar and patio downstairs can be noisy too. Overall, great place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.