Hostelworld.com

Hotel and Youth Hostal Mayflower

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • aciapanna1707
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
1 Sty 2017
8.9

Ecxellent location between the beach and the bus station, the supermarket and several inexpensive eateries. Also, as there are no main roads nearby, it's nice and quiet at night. Big like!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

Awesome place to stay staff are really friendly. Location is just on the hill and easy to get to places nearby. Taxis are really cheap to get to la punta too. Loved this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Es un lugar con un ambiente muy agradable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.4

We loved to stay there, location, service, treat with people of other countries has been great. The hostel it is a really nice and calm place. Eider, Mariana and Hector are the best hosts!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

Fantastic hostel. It has an excellent large, open kitchen. The bathrooms are cleaned regularly. It has two large terraces and many other places to chill and chat with people. The staff are super friendly and go out of their way for the guests. I'll return to this place when I come back to Puerto Escondido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

We loved our stay at Hostel Mayflower. Mariana and Hector are the lovliest people and go out of their way to make your stay the very best possible. The rooms are clean and spacious, the bathrooms are clean, the kitchen is large and the top deck with the billards/pool table is a great place to hang. We also loved the balcony on the motel side, it overlooked the town and beach and provided a great view for sunset. The main street with all the shops and restaurants is a minutes walk away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Paź 2016
8.0

The hostel is located about 100 metres from the beach. Not the best beach you only need to walk 10 minutes to the main tourist beach. Kitchen is fully equipped. There is a chill out terrace.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

We had a great time, met nice people, Puerto escondido is the best. the Hostal was clean with really kind and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.