Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Yasha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.7
Hotel Yasha Located at 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg, Luxembourg City.
Hotel Yasha
Luxembourg
Luxembourg City 1839 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg
78% 222
49.6007466 6.1306393
Hotel Yasha
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sie 2016
8.9

Adequate budget hotel. Very close to train station. Fine for short stays.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Great breakfast included!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
8.6

This is a nice hotel! It's super close to the train station, so it's great if you want to Travel to nearby cities like vianden! The atmosphere is not there, because this is not an hostel but a hotel! You have a private room with shower, comfy bed and they clean it everyday :) I would go again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
4.9

I cancelled my booking 1 week before, according to their cancellation policy, but they still took the whole amount from my card. After that, they never answered my messages. Quite shameful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2016
8.3

Great location, decent room, not very special. Values for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.9

Wir waren sehr zufrieden, alles sehr sauber und die Mitarbeiter freundlich und stets bemüht. Wir würden definitiv wieder ein Zimmer im Hotel Yasha buchen falls wir Wert auf eine günsitge und saubere Unterkunft legen. Wir würden es dennoch keinen Familien mit Kleinkindern empfehlen, da die Hauptbahnhof-Gegend unglaublich praktisch (2 min vom HBF, 10 min in die Innenstadt, viele Einkaufsmöglichkeiten/Restaurants direkt vor der Tür), aber nicht unbedingt "sympathisch" ist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

everything OK, expensive but it's Luembourg....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gchacon070
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Mar 2016
7.4

La ubicación es buena. En la noche se pone muy feo el ambiente por las calles cercas. El baño olía un poco mal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.