Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Yasha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.6
Hotel Yasha Located at 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg, Luxembourg City.
Hotel Yasha
Luxembourg
Luxembourg City 1839 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg
80% 226
49.6007466 6.1306393
Hotel Yasha
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Paź 2016
9.7

A very nice place to stay. Clean and very near to the train station with plenty of places to eat nearby. WiFi in the rooms and a TV.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Paź 2016
6.9

Decent 3 star hotel. Very basic, but for Luxembourg prices it is an alright alternative. As this is a hotel, you get none of the normal hostel things. The neighbourhood is a bit dodgy, I might not have been very comfortable there alone as a woman. But with someone else it is fine. Very close to the train station, and about a 15-20 minutes walk from most touristy things.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Wrz 2016
9.4

Buen Hotel , ya que es un Hotel , en muy buenas condiciones , agradable y cómodo , con excelente servicio y trato , solo un poco de ruido en la calle por las noches , de preferencia solicita una habitación que no de a la calle, ya que es un poco bulliciosa la zona

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
8.9

Adequate budget hotel. Very close to train station. Fine for short stays.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Great breakfast included!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
8.6

This is a nice hotel! It's super close to the train station, so it's great if you want to Travel to nearby cities like vianden! The atmosphere is not there, because this is not an hostel but a hotel! You have a private room with shower, comfy bed and they clean it everyday :) I would go again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
4.9

I cancelled my booking 1 week before, according to their cancellation policy, but they still took the whole amount from my card. After that, they never answered my messages. Quite shameful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2016
8.3

Great location, decent room, not very special. Values for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.