Hostelworld.com

Hotel Yanagibashi

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.0
Hotel Yanagibashi Located at 1-3-12 Yanagibashi, Taito-ku, Tokyo.
Hotel Yanagibashi
Japan
Tokyo 111-0052 1-3-12 Yanagibashi,, Taito-ku
74% 267
35.6960769 139.7863644
Hotel Yanagibashi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lis 2015
7.4

Great location. This is an hotel, not an hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Paź 2015
8.6

Good for the price with a very helpful staff. I was allergic t something in the room so kept sneezing whenever I was in there but it was good for the price and very close to the train.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

ładny, czysty pokój, świetna lokalizacja, blisko metra i JR, można chodzić do Akihabara ... świetnie się pobyt tam :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2015
8.0

Well located extremely close to subway station in Asakusa district, decent room with all the necessary and clean. Fair price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2015
8.3

The lady and her family managing the hotel are very nice people, making all possible to help us. naice people! We have not clear if it is an hostel or business hotel, anyway rooms are OK. in the directions to arrive at the hotel says that there is a pharmacy near the hotel, but there is not. The WC system causes waste of water, it woul be nice to improve it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2015
8.3

Nice clean hotel in a good area. The staff is super friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2015
9.4

Hotel is located very close to Asakusabashi station on both JR and Asakusa lines. The room was small but very comfortable and clean. The air conditioning and wifi was excellent. The staff was very warm and welcoming during my first stay here, although be warned that some of the receptionists do not speak any English.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Cze 2015
10.0

I went here because transport to and from Mt. Yotei (to hike) is free when booking a 3 night stay, really helpful for a solo traveler. It turned out that the staff was wonderful and helped me with anything I needed, the hostel is immaculate and quiet with a great view of the volcano. There is also free transport to the local Onsen. I highly recommend staying here if you want a relaxing and active, (and quiet) summer getaway from more crowded parts of Japan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2015
9.4

Excellent location for sightseeing to Tokyo downtown, especially asakusa Ramon and Tokyo Skytree. To Daiba by Tokyo only takes almost an hour. Great choice for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.