Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Waterloo & Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kathi193
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
6.3

Sehr gute Lage, sehr zentral. Jedoch auch sehr unpersönlich und viel zu groß, leider auch nicht recht sauber. Wir waren nicht recht zufrieden und hatten uns für unser Geld mehr erhofft.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
7.4

They have random lockers so most rooms don't have them. There is a valuable locker you can use at reception, but everyone can store their stuff there and access yours. You get 1hr of free internet a day and the location is a 25 min walk to bars and the most popular area of Wellington. The kitchen is great and most of the time empty. The ensuite is awesome. This is good hostel except there are better deals for the same price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
9.1

Good location, right by the main bus/train station. I only stayed here one night so i couldn't say much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2017
7.1

Sehr unpersönliches Hostel. Die Küche war ziemlich eklig. Für nur eine Nacht ansonsten super. Liegt direkt an der Bushaltestelle und das Shuttle von der Fähre hält auch direkt gegenüber. Zimmer und Bad waren sauber. Allerdings wackeln und quietschen die Betten so sehr, dass man sich kaum traut auch nur eine Bewegung zu machen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Sty 2017
6.3

Ein in die Jahre gekommenes hostel das durch eine dreckige und schlecht ausgestattete Küche weitere Punkte verliert. Durch die Größe kommt eine unangenehme Atmosphäre auf.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sty 2017
6.0

Basically an awful hostel. Impersonal place where people are just shuffling in and out - the kind of place where you stay out of necessity and that's it. The beds are incredibly uncomfortable - and for me the only thing I really care about is a good bed especially when you're paying $30 a night to sleep there. Staff are nice enough though. For how much money this place is making it shouldn't be a big deal to at least make it comfortable to be in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • awendt13
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
6.0

Dirtiest kitchen I've seen yet. Dodgy crowd of people. The location is close to the bus stop and train station though. And the vintage building is pretty neat!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sty 2017
4.6

Auberge froide, vétuste, une cuisine vraiment pas propre et du vol de nourriture. La totalité de mes produits frais ont été volé... et j'ai cru comprendre que je n'étais pas la seule! Pas de wifi gratuit et le prix des chambres est élevé pour la qualité du service fourni.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Sty 2017
7.1

Soulless place as it's huge but it was perfect for one night as the coach drops you outside and the railway station is opposite where you get the ferry to the south. Wouldn't stay for pleasure and only 1hr wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Sty 2017
7.4

Location is good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.