Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Waterloo & Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 509 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 509 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
Hotel Waterloo & Backpackers Located at 1 Bunny St, , Wellington.
Hotel Waterloo & Backpackers
New Zealand
Wellington 1 Bunny St
74% 509
-41.2802736 174.7799062
Hotel Waterloo & Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
7.7

ウェストパックスタジアムにラグビー観戦に行く為利用しました。 立地は最高の条件だと思います。ウェリントンステーションの真ん前でスタジアムまで徒歩5分程度です。 近くにカフェ、マクドナルド、駅にスーパーが夜11時までやっているので便利です。 Wifiは一時間無料でしたが、電波が悪くあまり使えませんでした。タオルは3ドル(デポジット10ドル)でした。 キッチンも使えて、共有スペースでテレビも見れます。 シャワーは勢いはイマイチですがちゃんとあったかいお湯が出ます!!! 値段の割には満足です。また利用したいです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
6.0

Hot water was only tepid for 3 days Hotel heating made place too hot my room had no view plus look at building's too close

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Maj 2016
8.0

Situé le long du Waterloo quay, l'hôtel est divisé sur 5 étages. Au 1er vous retrouvez toutes les facilités : cuisine, salle à manger, billard, bar ... Ma chambre était située au 4eme étage côté rue. La salle de bain était commune avec une autre chambre. Mais vu que j'étais la seule occupante, autant dire qu'elle était privative. Internet ne fonctionnait pas du tout dans ma chambre surtout qu'il n'y a qu'1 heure de gratuit. Il n'y a pas de parking gratuit en ville ce qui peut êtr

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
6.3

Mediocre hostel - unfriendly staff, weird atmosphere, decent facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
5.1

Poor atmosphere and the staff wasn't friendly. Good access to Bluebridge ferry terminal, but it's a good 10 minute walk to the centre, and the facilities at the hostel did not make up for that.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.9

we enjoyed our stay, However when booking I wanted a twin room. What we got was a single with bunks. we were a little disapointed as we are both over 70 it was a struggle for my husband to reach the top bunk. However the room was clean ,warm and the bunks were comfy. the meals were well cooked and tasty,the staff helpfull and friendly and we enjoyed our stay,and would stay again although in a room(s) withbeds in them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2016
3.7

Voici un lieu très impersonnel, une usine à backpacker ou atmosphère d une chambre de 20 lits rend tout le monde méfiant. Je ne parle pas de la vetusté des lieux qui donne une impression sale. A déconseiller !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
30 Mar 2016
5.4

The location is good if you're getting off the ferry/getting a bus in the morning but the hostel itself isn't great. Wifi doesn't work and the computers in the cafe barely work and take your money either way. I would advise to use the library 10/15 minutes away. So i'd only recommend to stay 1 night if you're travelling onward.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2016
9.4

Todo ok! Sólo que por ese precio podría haber internet gratis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.4

The bar is a great spot to meet people. 2 pool tables, darts, even a giant connect five. Always a good time. Had a queen bed room which I quite enjoyed, location is close to the harbour but a bit of a hike to the nightlife

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.