Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Waterloo & Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
Hotel Waterloo & Backpackers Located at 1 Bunny St, , Wellington.
Hotel Waterloo & Backpackers
New Zealand
Wellington 1 Bunny St
74% 514
-41.2802736 174.7799062
Hotel Waterloo & Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Very nice staff! railway station only a few steps away. Room was clean and mattress very comfortable. There was no locker in our room, but bath en suite, which was very nice. Would recommend it for that price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

pour info quand je suis arrive j'ai eu un probleme pour ouvrir la porte de ma chambre on ma expliquer qu'il fallait tirer en meme temps que de mettre la carte magnetique mais le matin au moment de partir c'est la poignée qui est rester dans ma main heureusement que j'avais un portable car j'avais un bus a prendre et apres des peripeties car je parle peu l'anglais j'ai pu sortir de la chambre mais pas avant que le personnel ait defoncer la porte cela c'est bien fini

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
9.7

Lovely staff...Enjoyed our stay...great location...Marvellous hotel/backpackers...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
7.7

ウェストパックスタジアムにラグビー観戦に行く為利用しました。 立地は最高の条件だと思います。ウェリントンステーションの真ん前でスタジアムまで徒歩5分程度です。 近くにカフェ、マクドナルド、駅にスーパーが夜11時までやっているので便利です。 Wifiは一時間無料でしたが、電波が悪くあまり使えませんでした。タオルは3ドル(デポジット10ドル)でした。 キッチンも使えて、共有スペースでテレビも見れます。 シャワーは勢いはイマイチですがちゃんとあったかいお湯が出ます!!! 値段の割には満足です。また利用したいです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
6.0

Hot water was only tepid for 3 days Hotel heating made place too hot my room had no view plus look at building's too close

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Maj 2016
8.0

Situé le long du Waterloo quay, l'hôtel est divisé sur 5 étages. Au 1er vous retrouvez toutes les facilités : cuisine, salle à manger, billard, bar ... Ma chambre était située au 4eme étage côté rue. La salle de bain était commune avec une autre chambre. Mais vu que j'étais la seule occupante, autant dire qu'elle était privative. Internet ne fonctionnait pas du tout dans ma chambre surtout qu'il n'y a qu'1 heure de gratuit. Il n'y a pas de parking gratuit en ville ce qui peut êtr

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
6.3

Mediocre hostel - unfriendly staff, weird atmosphere, decent facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
5.1

Poor atmosphere and the staff wasn't friendly. Good access to Bluebridge ferry terminal, but it's a good 10 minute walk to the centre, and the facilities at the hostel did not make up for that.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.9

we enjoyed our stay, However when booking I wanted a twin room. What we got was a single with bunks. we were a little disapointed as we are both over 70 it was a struggle for my husband to reach the top bunk. However the room was clean ,warm and the bunks were comfy. the meals were well cooked and tasty,the staff helpfull and friendly and we enjoyed our stay,and would stay again although in a room(s) withbeds in them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2016
3.7

Voici un lieu très impersonnel, une usine à backpacker ou atmosphère d une chambre de 20 lits rend tout le monde méfiant. Je ne parle pas de la vetusté des lieux qui donne une impression sale. A déconseiller !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.