Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Voltaire Republique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
Hotel Voltaire Republique Located at 10, boulevard Voltaire, , Paris.
Hotel Voltaire Republique
France
Paris 10, boulevard Voltaire
74% 476
48.8653015 2.3672152
Hotel Voltaire Republique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.9

Hôtel très bien situé, au pied du métro, par contre le Wi-Fi ne fonctionne pas bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lis 2016
7.7

Como tudo em Paris, o hotel é velho, elevador pequeno, banheiro pequeno mas o chuveiro é quente. Não tem lugar pra fazer café da manhã, somente o qual eles fornecem e tem que pagar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mehcekemen7514
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
4.6

This is the far worst experience that I ever had among my multiple stays via Hostelworld. We stayed in 4 bed room with my parents and my girlfriend. Me and my girlfriend, we took the single beds and my parents the double. I was feeling itchy during all night and could not have a nice sleep. The morning after me and my girlfriend, we discovered red dots on our arms, then some on legs and neck etc. We are suspicious about whether bedbugs or louses. I consider suing them, this is not acceptable

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
4.3

La cama estaba llena de chinches. Tanto mi amiga como yo que dormimos ahi dos días hemos tenido que ir al hospital y nos han dicho que eran chinches. Y es el único sitio donde hemos estado fuera durmiendo juntas ( compartimos una cama de matrimonio las dos). Tenemos todo el cuero infectado de picaduras y hemos estado tomando corticoides en crema y pastilla una semana. UN PUTO ASCO DE HOTEL. NO IR JAMÁS.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
6.3

The location, price and staff was nice but when we first arrived the room was not cleaned at all. Then we told them to clean it, and it took them only 15 min to clean it. What they did was just changing the bed sheets, nothing else! They did NOT even replace the towel on the bathroom floor. Later before we went to bed, we noticed even bed sheets weren't clean after all. They gave us clean sheets and we changed our own sheets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Sie 2016
8.6

La estadía fue muy buena. La habitación es amplia y luminosa. Todos los días te limpian la habitación. El personal es muy amable y dispuesto a ayudarte. El desayuno no esta incluido y creo que es la pata floja ya que si lo queres te cobran 6 euros y es bastante básico. Por el mismo dinero desayunan dos personas afuera en cualquier bar. La ubicación es bárbara. A 1 cuadra de Plaza la República (de noche siempre hay algo para ver) y además cuenta con todo el transporte allí (metro, omnibus).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

La ubicación esta genial, las habitaciones bastante bien para el precio y la atención muy buena, solo que el elevador es muy pequeño.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
5.4

Péssima limpeza troquei de quarto pois estava muito sujo muita poeira. O segundo quarto também estava sujo chão sujo frigobar não funcionava secador de cabelo não funcionava. E no final ainda saímos com mordidas de bichos pelo corpo todo. Nunca mais voltaremos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
6.0

Preis Leistung in Ordnung. Wünschenswert wären Sauberkeit, Entschimmelung und Reparatur kleiner Dinge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Great location, staff were very friendly and helpful. Would happily stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.