Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Voltaire Republique

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
Hotel Voltaire Republique Located at 10, boulevard Voltaire, , Paris.
Hotel Voltaire Republique
France
Paris 10, boulevard Voltaire
76% 461
48.8653015 2.3672152
Hotel Voltaire Republique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2016
6.0

Ok place, wifi works in the reception but not in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
7.7

Average place, we stayed in a private room with a double bed. The room was basic but manageable. The front desk tried to be helpful when we asked about a grocery store but they didnt give us much to work with. The location was alright, it took two hours to walk to the Eiffel Tower by way of the Notre Dame, and two hours back by way of the Louvre (we don't like public transportation). However, it is an excellent location next to the neighborhood Le Marais which is known for its gay scene.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Excelente ubicacion, cerca de dos estaciones de metro, la atencion del personal es muy buena y tienen servicio de guarda equipaje gratuito. El elevador es muy pequeño, solo para dos o tres personas sin maleta, pero las habitaciones son muy amplias. En general la zona es tranquila, y aunque habia una manifestacion en la plaza de la república, esto no afecto el servicio de metro ni nuestra estancia. OJO: los recepcionistas solo hablan ingles y frances, solo uno hablaba un poco de español.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
5.4

Chambre très sale avec suspicion de punaises de lit: couvre-lit et moquette au sol pas nets, traces noires sur les chaises blanches, ... De plus, pas de wifi dans les chambres contrairement à ce qui est annoncé sur le site internet. Nous ne sommes pas restés et avons changé d'hôtel. Suite à cela, ma demande de remboursement m'a été refusé objectant que j'aurais dû changer de chambre (qui aurait été aussi sale que l'autre !). Malgré son bon emplacement et prix bas, hôtel à éviter !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • CBADICI
  • Rumunia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.9

Great hotel for its price. Very clean rooms and friendly staff. However the WiFi was very bad but it was free

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ciberlaia6187
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Mar 2016
4.0

Lo mejor del alojamiento es su ubicación, ya que se encuentra cerca de la place de la Republique. El hotel en cuanto relación calidad-precio no es muy bueno, puesto que la conexión wifi es bastante mala en la habitación, únicamente funciona bien en la recepción. El desayuno se supone que se debe reservar con antelación pero no me informaron en ningún momento cuando hice el checkin puesto que la atención al cliente tampoco fue la correcta. Y las duchas no se sujetan en la pared. No lo recomiendo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kamerun, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.9

I enjoyed my stay except the breakfast which I think can be better with the worth of 6 euro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
9.1

MUY BUENA UBICACIÓN, MUY CERCA DE LA ESTACIÓN DE METRO. MUY BUEN TRATO DEL PERSONAL. CONSIDERO BUENA LA RELACIÓN PRECIO-CALIDAD. LO RECOMIENDO. QUEDÉ SATISFECHO CON LA ESTANCIA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wszystkie recepcjonistki były pomocne. Pokój był czysty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sty 2016
10.0

Great hotel. It is beautiful real Parisian style. The staff were awesome, very professional. The room was clean and comfortable. The location is perfect, very close to the Oberkampf metro station and the Place République. Everything was wonderful. Muito bom! Podem confiar, brasileiros!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.