Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Voltaire Republique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.4
Hotel Voltaire Republique Located at 10, boulevard Voltaire, , Paris.
Hotel Voltaire Republique
France
Paris 10, boulevard Voltaire
76% 470
48.8653015 2.3672152
Hotel Voltaire Republique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
6.3

The location, price and staff was nice but when we first arrived the room was not cleaned at all. Then we told them to clean it, and it took them only 15 min to clean it. What they did was just changing the bed sheets, nothing else! They did NOT even replace the towel on the bathroom floor. Later before we went to bed, we noticed even bed sheets weren't clean after all. They gave us clean sheets and we changed our own sheets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

La ubicación esta genial, las habitaciones bastante bien para el precio y la atención muy buena, solo que el elevador es muy pequeño.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
5.4

Péssima limpeza troquei de quarto pois estava muito sujo muita poeira. O segundo quarto também estava sujo chão sujo frigobar não funcionava secador de cabelo não funcionava. E no final ainda saímos com mordidas de bichos pelo corpo todo. Nunca mais voltaremos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
6.0

Preis Leistung in Ordnung. Wünschenswert wären Sauberkeit, Entschimmelung und Reparatur kleiner Dinge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Great location, staff were very friendly and helpful. Would happily stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
7.7

L'hôtel si trova in un posto perfetto per un visitatore di Parigi. Il quartiere è vivace e pieno di locali, nient'affatto intimidito dagli attentati che lo hanno colpito il 13 novembre scorso. Tra metro e bus si arriva dappertutto ma anche chi ama camminare si possono raggiungere Belleville, il Père Lachaise, il Marais e le Halles senza grande sforzo. L'hotel in sé è ben tenuto. Alla stanza che mi è stata assegnata mancava forse un armadio, ma penso che tornerò qui la prossima volta a Parigi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2016
6.0

Ok place, wifi works in the reception but not in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
7.7

Average place, we stayed in a private room with a double bed. The room was basic but manageable. The front desk tried to be helpful when we asked about a grocery store but they didnt give us much to work with. The location was alright, it took two hours to walk to the Eiffel Tower by way of the Notre Dame, and two hours back by way of the Louvre (we don't like public transportation). However, it is an excellent location next to the neighborhood Le Marais which is known for its gay scene.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Excelente ubicacion, cerca de dos estaciones de metro, la atencion del personal es muy buena y tienen servicio de guarda equipaje gratuito. El elevador es muy pequeño, solo para dos o tres personas sin maleta, pero las habitaciones son muy amplias. En general la zona es tranquila, y aunque habia una manifestacion en la plaza de la república, esto no afecto el servicio de metro ni nuestra estancia. OJO: los recepcionistas solo hablan ingles y frances, solo uno hablaba un poco de español.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
5.4

Chambre très sale avec suspicion de punaises de lit: couvre-lit et moquette au sol pas nets, traces noires sur les chaises blanches, ... De plus, pas de wifi dans les chambres contrairement à ce qui est annoncé sur le site internet. Nous ne sommes pas restés et avons changé d'hôtel. Suite à cela, ma demande de remboursement m'a été refusé objectant que j'aurais dû changer de chambre (qui aurait été aussi sale que l'autre !). Malgré son bon emplacement et prix bas, hôtel à éviter !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.