Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Verdi

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Hotel Verdi Located at Wanningstraat 9, 1071 LA, Amsterdam.
Hotel Verdi
Netherlands
Amsterdam Wanningstraat 9, 1071 LA
94% 247
52.3567842 4.8774576
Hotel Verdi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Paź 2016
10.0

I enjoyed staying in the hotel Verdi. Everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Enjoyable stay.Friendly,helpful staff.Comfortable,spacious room.Nice,convenient location and a very good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
10.0

My family and I thoroughly enjoyed our stay in Hotel Verdi. The room was clean and quite comfortable. The staff were kind, friendly and professional. Breakfast in the AM added that special touch. Location was phenomenal!! A The museum quarter is the best place to stay in Amsterdam and Hotel Verdi made it even more enjoyable. Note: Steps were steep and probably not suitable for senior citizens, unless you are mobile and in great shape.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
8.9

Personale gentilissimo e disponibile. Camera (con lavandino in camera, molto comodo) e bagno puliti. Colazione buona e abbastanza varia (sia dolce che salato, con yogurt, succhi, thè caldo, caffè e latte). Abitazione tipica, perciò con scale un po' ripide e gradini stretti ma basta fare un po' di attenzione. Consiglio solo qualche gancio in più in camera per appendere gli asciugamani. Consigliatissimo, ottimo rapporto qualità/prezzo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Très satisfaisant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.3

le seul problème est de ne pas avoir une salle de bain personnelle. les gens sont tres gentiles, petite dejeuner etait tres bon, et l'emplacement de l'hôtel est l'un des meilleurs emplacements possibles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2016
9.4

I really enjoyed my stay here! If you prefer it nice and quiet, that's the place to stay. Staff was very helpfull and friendly, breakfast was just great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

It is worth staying at this hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.