Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Texas

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 7.7
Hotel Texas Located at Via Firenze, 47, , Rome.
Hotel Texas
Italy
Rome 00184 Via Firenze, 47
88% 313
41.9027401 12.4937939
Hotel Texas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
8.6

Great staff and location. Shower is cosy and no AC in bedrooms made the summer nights pretty warm. Still highly recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tudor
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
8.3

Amazing location, you can get to all of the main sites within 10-15 min walking tops! Very friendly staff, quiet rooms! You can leave your bag with reception before check in or after check out without need to worry!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
10.0

Excelente ubicación y calidad/precio para un hotel BB. Personal atento y servicial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
8.3

Muy bien ubicado, la pieza era grande y limpia con camas muy comodas, la habitacion era un poco calurosa sin aire acondicionado pero tenía un ventilador. La ducha del baño compartido era muy pequeña! No incluía el desayuno. El personal fue relativamente amable, ya que cuando llegamos le pedí recomendaciones a la chica que estaba en ese momento y prácticamente me dijo que buscara para eso estaba internet. Fuera de eso fue un lugar muy tranquilo para descansar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rolandowen7651
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Maj 2016
8.6

I could not fault Hotel Texas. A hot shower, comfy bed and only a 15 minute walk to the main sites of Rome. As other reviewers have mentioned this is a great place for those that simply need somewhere to rest their head after a long day of sightseeing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
8.3

Only real complaint I have is that the shower was unbelievably small! I am quiet a tall guy though. The staff was wonderful! Location was awesome, in a nice neighbourhood compared to the other hotels in Rome. All around good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
9.4

La atencion del personal fue excelente. Tpdps extremadamente amables y atentos. La habitacion de 4mujeres era una habitacion de dos camas originalme te y luego agregaron dos mas, con lo cual el espacio era extremadamente chico para las valijas pero la calidad de sabanas y colchón era espectacular. Lo qje mejoraria era la privacidad de ducha de la habitacion que solo contaba con la cortina de la ducha y no estaba bueno compartir dos baños con todo el piso aunque siempre estuvieran limpios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2016
10.0

El dueño muy simpatico y con mucha disposcion de ayudar. Asimismo las otras chiquillas super bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
9.7

Was very impressed with Hotel Texas! Great location only about a 15 minute walk from the Colosseum and about 10-15 from the Trevi. The staff was absolutely wonderful, Alfonso (the owner) was a very welcoming, accommodating and friendly individual. He offered us silverware to eat when we bought food from a supermarket and he and Olivia another employee allowed us to eat in the reception room even after we had checked out (and leave our luggage there all day). Would definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.