Hostelworld.com

Hotel Terminal

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 37 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 37 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.7
Hotel Terminal Located at Via Ponte Seveso 38, , Milan.
Hotel Terminal
Italy
Milan 20125 Via Ponte Seveso 38
84% 37
45.4899271 9.2053021
Hotel Terminal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

Very central location, we walked 10 minutes from the central station. The room was clean and it was quiet even it is very close to the central Station. We had a nice receptionist who offered us a wake up call because we needed to check out in the middle of the night for our flight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KirstenDF
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
18 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy piękny pokój, miła łazienką. Człowiek, który nas zameldował był bardzo miły i pomocny, gdy mieliśmy pytania na temat miasta. Zdecydowanie hotel niż schronisko. Lokalizacja jest bardzo blisko do stacji kolejowej, ale to trochę spaceru do centrum miasta. Nic nie mogliśmy poradzić!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • IzabelaGouvea
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Lut 2016
8.0

The hostel is really good. The breakfast is amazing, the staff were very polite, and the location is great, a little hard to find, but if you're having trouble with finding it, you could call the hostel, and they would tell you the directions (which was what I did). The only thing that could improve was that the room had some sort of smell that wasn't very pleasing. It wasn't too strong, but it wasn't unnoticeable either.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
7.1

towels were a little smelly, but otherwise I cannot complain. staff was friendly, room was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sty 2016
9.1

I stayed at Hotel Terminal for 3 nights somewhere at the 2nd floor. Towels and other supplies were changed daily, which was nice. There was no breakfast and one thing I didn't like was that the towels were disinfected with vinegar. I don't like that smell on my towels. Location was great because it was close to the Railway Station, room was clean, bathroom was nice, heat was good, we had a balcony and a TV with nice Italian channels as opposite to other Italian hotels I've visited in Italy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sty 2016
8.0

가격 대비 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Tutefalcao
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Gru 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Chłopiec LQ noc (jeden peladito, inne były po chińsku) uczynił go tylko q giej mówić po hiszpańsku. Bardzo głośny hotel i teren jest brzydki chodzić w nocy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Hotel położony jest w strategicznym miejscu, aby odwiedzić różne punkty miasta i Expo: 5 minut od głównego dworca kolejowego i 15 od Corso Buenos Aires. Hotel jest bardzo "vintage", jeśli chcemy, aby to tak nazwać. Wymagałoby to znaczącą przebudowę. Przyjazny personel i doskonała do czyszczenia szczególnie! Śniadanie nie jest wliczone w cenę i pomimo, którzy chcą zrobić nigdy nie okazało się, że otwarta i wciąż na pasku obok tańsze !! Zalecany do pozycji dla osób z różnymi ruchami uwagi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.