Hostelworld.com

Hotel Sun`Plaza 2

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
Hotel Sun`Plaza 2 Located at 1-2-20, Taishi, Nishinari-ku, , Osaka.
Hotel Sun`Plaza 2
Japan
Osaka 557-0002 1-2-20, Taishi, Nishinari-ku
67% 165
34.6484476 135.5045235
Hotel Sun`Plaza 2
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2016
7.7

You get your own small room with fridge. Its kind of a dodgy area, doesnt feel very safe with drunkards at night. Staff is very nice and helpful. Very cheap too for what you get

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
8.0

This hotel has everything you need and a good location on a JR line. It's not a great place for meeting people though. It doesn't really have common areas. Sometimes you have to go up or down a floor for washrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
7.4

혼자 가기엔 좀 무서운 동네같았음. 친구랑 둘이 여행 갔는데 간단히 잠만 자기엔 굿!! 저렴한 가격에 1인샤워실도 있고 화장실도 깨끗하고 만족!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2016
7.1

it's in "poor area" but still safe. room might be bit small for 2 people. both JR & subway are around the corner (10min ride to cbd Namba) . 3 cheap stores nearby (all items in Daiso cost 100yen@, 玉出 is supermarket, and 驚安の殿堂 sells everything)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2016
8.9

Super Hostel im Herzen Osakas! Besonders die japanischen Zimmer waren das Highlight unseres Aufenthalts. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Einziges Manko war, dass das Badehaus, welches übrigens auch klassisch japanisch aufgebaut ist, sich nur im Erdgeschoss befand. Ein paar mehr Badezimmer wären super. Ansonsten klasse hostel und direkt neben der Metro und JR Station. Top ✌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2016
5.4

The photos make the hotel rooms look great but in reality they are a little brothel-y and the man on reception wouldn't refund my second night stay as I decided to leave early due to the aircon being broken and the wifi not working, meaning I was unable to research the city or get a good sleep. He point blank refused to move my room or offer a partial refund, so I would not stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2016
4.6

Too many smokers, even exist inside the reception area, lift, stair case. Toilet and shower are not enough. In addition, shower room is very inconvenience (only found in ground floor ) The room and common area are not clean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sty 2016
6.9

매일 청소를 하시는걸 봤다. 처음에 방에 들어가면 오래된 건물냄새가 나고 이불커버가 없어서 오해를 했는데 아침마다 빈 방에 새로 이불커버를 다 바꾸는걸 보고 안심했다 24시간으로 다닐수있는 뒷문이 있고 24시간동안 쓸수있는 샤워실이 있는데 뜨거운물이나 전자렌지는 11시 30분이되면 넣어두신다 방은 1인실이라서 좋았고 냉장고도 작은사이즈가 있다. 가격대비 만족했다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Gru 2015
6.0

Esta bien para pasar 2 o 3 noches. Las camas son colchonetas en el piso no muy comodas para el estilo de descanso occidental. Las habitaciones tienen frigobar y tv. Encontre complicado el uso de duchas, solo pueden ser usadas en un determinado horario y si no, hay que pagar 100 yenes por 5 minutos. Es muy dificil comunicarse con los recepcionistas, hablan solo japones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Gru 2015
5.1

Wifi was nonexistent and there were only two coin operated showers for at least three whole floors if not more. Needless to say, I did not get a chance to take a shower. However, for the price, you get a private room with a tv and fridge but I wouldn't stay here again as there are plenty of better options available.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.