Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Stella Alpina Edelweiss

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 72 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 72 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
Hotel Stella Alpina Edelweiss Located at Calle Priuli dei Cavalletti 99/d, , Venice.
Hotel Stella Alpina Edelweiss
Italy
Venice Venice 30121 Calle Priuli dei Cavalletti 99/d
84% 72
45.4419165 12.3217892
Hotel Stella Alpina Edelweiss
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
10.0

Muy buena ubicación y el precio es lo justo para lo que ofrecen, el desayuno es normal pero igual ofrecen varias cosas y la habitación muy limpia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
2.0

Advertencia: El hotel ha hecho un cargo en mi tarjeta antes de mi llegada. Tuve que enviar un montón de correos para que anular dicho cargo, pues también me habían cobrado el importe total de la reserva. TENER CUIDADO CON LOS CARGOS QUÉ OS HAGAN EN LA TARJETA. 7 días después aun no he conseguido que rectifiquen la operación! !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Maj 2016
8.9

Hotel bem localizado, café da manhã muito bom... Apenas não gostei que eles bloquearam o valor da estadia do meu cartão de debito. Tive alguns problemas para desbloquear o valor depois, pois a modalidade do meu cartão é diferente. Restante tudo ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
9.1

Great hotel! The staff was very nice and the fee breakfast every day was fantastic! The location was great, right near the main train station on the island and because Venice is such a walking-friendly city, it was no more than a 20-25 minute MAX walk to the furthest points. Good food options nearby, but for the better food choices venture a little further into the island.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
7.1

Well this hotel is ok is well located the breakfast is really basic and the lady serving there is not the must friendly the rooms are just ok tgey seems clean people work at the reception are really nice and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2016
6.9

Close to the train station. Breakfast was good. Staff could be more engaging. I got the feeling that their job is to check you in, give you the map and circle your current location and then you are on your own. Upon check out, since our train schedule is a few hours away, they have a room to store luggage and we were able to walk around some more without lugging them. It helped that they are located close to the station. There were ants and a dead bug in our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • valerianlaval9857
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Mar 2016
9.4

Super central in Nähe Bahnhof, Zimmer voll in Ordnung, Frühstück ebenfalls gut !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
9.7

Excelente ubicación, el personal amable, desayuno rico y el lugar acogedor. Aydee (México)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lut 2016
7.7

A la vuelta de estacion de tren. eso es comodo cuando llegas con tus bolsos y ademas para recorrer y perderte en las callecitas por todos lados hay carteles indicando como llegar al tren. por ende encontraras siempre este hotel. desayuno completisimo genial! muy limpio.. dsn toallas.. maquina con internet gratis.. me gusto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Lut 2016
10.0

Hotel muy bien ubicado, a pocas cuadras de la estación de trenes de Santa Lucia, por lo cual no es necesario atravesar ningún puente entre la estación y el hotel. Esto es muy cómodo para aquellos que anden con equipaje pesado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.