Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Stars Lyon Bron

  • Village Hotelier, Rue Maryse Basti, Bron, Lyon, Francja

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
Hotel Stars Lyon Bron Located at Village Hotelier, Rue Maryse Basti, Bron, Lyon.
Hotel Stars Lyon Bron
France
Lyon 69500 Village Hotelier, Rue Maryse Basti�, Bron
63% 48
45.7264349 4.9239349
Hotel Stars Lyon Bron
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
6.9

Hotel Stars Lyon Bron was ok. It's difficult to access without a car but there is a nearby bus stop. There's a supermarket within walking distance, though this involves crossing over a motorway without a pedestrian crossing. I thought this was a cheap hostel, but my sister (a seasoned traveller) said that we could've found cheaper, nicer, and a better location. We also found that you have to prop up the button that changes the direction of flow from sink-tap to shower-head in the bathroom!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
2.0

Very disappointed rang hostel world to cancel room on the Thursday. Was told to email hostel which I did. No reply from hostel when I was leaving Belfast on Friday morning. So I took it that they had no problem with it been cancelled due to the amount of Irish fans that would be in Lyon that weekend. Checked banking online on Monday and saw that as well losing deposit I have charged by the hostel. Saw then the hostel told me that it was through hostel world I should of cancelled the room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
6.0

It's at 10 minutes walking to the nearest tram station. The room is pretty small. But it's enough to sleep tight, and get a good rest. Also, the waitress that work in the restaurant placed just in front, are really nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marceloihida
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Mar 2016
7.1

Bom hotel, único problema é q é longe de tudo e o Wi-Fi não pega no quarto !!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
5.7

ok pour 2 nuits lors d'un salon mais vraiment pas pour autre chose ! Situé à quelques minutes du parc expo c'est agréable surtout à 1h du matin mais perdre presque 1 heure pour un soit disant soucis de réservation qui à été réglé en 2 minutes le lendemain par un nouvel employé à l'accueil c'est vraiment rageant ! Un conseil, passez pendant la journée récupérer vos clés pour avoir un personnel compétent ! Etat des chambres très très moyen même si le prix est bas ça ne justifie pas tout !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.