Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Shalini

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 65 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 65 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Hotel Shalini Located at 41/388, Harischandra Mawatha, Anuradhapura.
Hotel Shalini
Sri Lanka
Anuradhapura North Central Province 50,000 41/388, Harischandra Mawatha
87% 65
8.3315711 80.4161989
Hotel Shalini
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
10.0

Great hotel, staff were great, organised pushbike and early breakfast (delicious but way too much for one person). Be aware that front gate is locked at 10pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.3

nice clean rooms, AC perfectly working (!), bicycles for rent, helpingful staff, very good food available

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
9.1

Hotel Shalini is an amazing place to stay! The staff is great: they do their best to make sure you have everything you need. It was because of this great service and friendliness that we really enjoyed our stay. Also, the rooms and open air dining area are very charming, in a nice shady and green courtyard. The rooms were very clean, with all necessary facilities. And.. Last but not least: THE FOOD!! Amazing, spicy, delicious food!!! The best we had in Sri Lanka so far! Thanks for a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.1

Nice, clean place, and friendly/helpful staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.6

Das Shalini, ist ein echt gutes Hostel. Die Zimmer sind gut ausgestattet, sauber und das Bad besitzt eine Dusche die eine für Europäer gewohnte Menge Wasser absondert;) Personal ist freundlich und zuvorkommend, trotzdem solltet ihr euch dass mit den Touren gut überlegen, diese sind nämlich recht teuer. Das vom Shalini angebotene Reis and Curry ist ausgesprochen gut und die Lage stimmt auch. Leiht euch einfach Fahrräder aus und fahrt (ohne Guide) zum Tempel und genießt A'pura.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
7.7

We stayed for three nights in Hotel Shalini. The welcoming was very good, nice staff and all. The room was dark and furnished in old furniture, we didn't use the T.V after checking want was on. The room has a lot of light bulbs, and it is quite big. Hot water in the shower and lots of mosquitoes. We got bitten badly. I guess one can use the mosquito net, but it is hot enough without it. We received a 10% discount for third night. We didn't try the restaurant, we ate at Walkers three meals a day

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • frangeri20094201
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2016
9.7

Our stay was pleasant and the staff were very friendly and helpful. We loved them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.3

Very nice place and very helpful staff. Highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.