Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Savonarola

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
Hotel Savonarola Located at Viale Matteotti 27, , Florence.
Hotel Savonarola
Italy
Florence Tuscany 50121 Viale Matteotti 27
89% 281
43.7826518 11.2626385
Hotel Savonarola
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
8.9

The room was very small and basic but was good for the two of us. Staff were very friendly and ready to answer all our questions. Location was pretty central as we walked everywhere. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks a lot for your great review, I really appreciated it. In relation to the room size,you booked a double bedroom and you stayed in room number 60 at Hotel Savonarola in Florence, it is 24 squared meters.... you must be kidding me! see you next time while in Florence again my regards Riccardo

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lis 2016
8.0

No es como sale en las fotos pero está muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

there is just one way to answer your feedback on Hotel Savonarola....thank you so much, your review is really precious!!! thanks again Riccardo

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lis 2016
8.3

Clean and simple, super friendly and helpful staff. A nice 25 min walk into the heart of town, with a few good food places near by (Check out veggie days if you get a chance!). Nothing luxurious, but perfect for a few nights in Florence, especially if you'll be spending most of the time out and about.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you very much Joshua! It has been a real pleasure to have you here at Hotel Savonarola! see you the next time while in Florence! best regards Riccardo

16 Lis 2016
9.4

Really friendly reception staff and big spacious rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks a lot Mr Oscar, all the best Riccardo

5 Lis 2016
10.0

Lovely budget hotel, Francesca (panda) from reception was wonderful. Hope to see you again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Renehan Thank you so much, I'm glad you did enjoy your stay here with us. I hope to see you again too :) best wishes to you and your family Francesca

3 Lis 2016
7.7

Falta suficiente iluminación para poder leer en la cama. No habían puesto vasos en el baño para lavar los dientes ni tampoco papel higiénico. Por lo demás, no está nada mal tomando en cuenta la relación calidad-precio. Personal encantador, siempre dispuesto a resolver cualquier probelam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
10.0

Muy bueno y conveniente tanto por precio y ubicación. Muy limpio. Personal muy servicial. Completamente recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you so much!!!! Riccardo

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

excelente atención

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias!!!

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Paź 2016
10.0

Really nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks a lot guys!!!

  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
10.0

Everything clean. The staff was excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks a lot!!!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.