Hostelworld.com

Hotel Savonarola

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Hotel Savonarola Located at Viale Matteotti 27, , Florence.
Hotel Savonarola
Italy
Florence Tuscany 50121 Viale Matteotti 27
92% 227
43.7826518 11.2626385
Hotel Savonarola
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.4

Lovely hotel. Huge room. Slight walk to city centre but if your fairly fit then it's no problem. One straight road for 10 mins or so. Staff were very helpful. For the price it's pretty good as Florence centre tends to be expensive. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Fantastic location, fabulous staff, thoroughly enjoyed our stay and would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

Great staff, great hotel, great price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
8.9

Hotel Savonarola was overall an amazing hotel! It was very close to the main attractions in Florence. The staff were amazing and accommodated all of our needs. We got great value from our money and we are very glad we chose this hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
16 Kwi 2016
8.0

Clean and spacious hostel with friendly staff. Only a 10-15 walk to the centre (Duomo) and train station. Only downside was breakfast. As instructed we let them know the night before that we would like breakfast the following day. Breakfast was from 7-10 and when we arrived at 9:30 there wasn't any bread rolls left. Just a pastry and coffee. Too much for 5€ each we thought.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Great experience. Staff was always ready to help with anything. We had a private double room and the bed was very nice as well as the room itself. High ceilings and lots of room. Would 100% recommend to anyone looking for a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Kwi 2016
8.9

위치가 기차역에서 멀다는 것이 최대 단점이지만 방은 깨끗하고 분위기도 괜찮았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Las recomendaciones que hacen sobre lugares para ir a comer son GENIALES!! Aprovechenlas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.4

The staff was excellent; very helpful in planning our trip! There were a few little things that weren't great, like having to check our key in and out each time we came into the hostel and our AC not working perfectly, but overall, it was a nice place to stay for the money we paid!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.3

Overall it was better than what you would expect for the price. It was generally very clean, and the staff was very welcoming and pleasant. They upgraded us to a nicer room since they had it available which was also great. The location isn't necessarily the best, although Florence is small so walking is definitely only 15 minutes to the heart of Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.